עבור לתוכן

עזרה בפתיחת שרת לפרטים כנסו

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה שאני לא בטוח עם זה קשור לנושאה אבל עם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח

אני רוצה לעשות מהמחשב שלי שרת לאתר אינטרנט שלי האם זה אפשרי ועם כן אז איך?

פורסם

וזה קשור לשפות תכנות כי ?

קיצר, להעביר לפורום רשתות תקשורת...

או שתריץ חיפוש, זה נדון הרבה (PORT FORWARDING בגוגל)

פורסם

למה לא קשור?

מה שאתה צריך זה IIS או אפצי(תלוי באיזו שפה האתר שלך).

פורסם

טעות שלי, חשבתי שהוא מדבר על משהו אחר..

פורסם
  • מחבר

האתר שלי ב php

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

פורסם

WTF?

פורסם

WTF למה אתה מקפיץ תראד לפני חודש?

פורסם

אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

למה אתה זה שמנסה לעשות כאן סדר? עזוב זה תפקיד של מנהלים....אני רואה אותך בכל ת'רד כותב את זה.......אלא אם אתה מנסה להיות מנהל ::)

פורסם

למה אתה זה שמנסה לעשות כאן סדר? עזוב זה תפקיד של מנהלים....אני רואה אותך בכל ת'רד כותב את זה.......אלא אם אתה מנסה להיות מנהל ::)

אני לא מנסה להיות מנהל,נתנו לי את התפקיד הזה,[Milck-Inc] ,חוץ מזה,זה רק שומר על איכותו של הפורום. אם כל משתמש יעשה את זה,האווירה והסביבה של הפורום תיהיה ביותר הרבה טובה ,ונעימה.

זה מפריע לך ?

תלמד לספוג את זה לבד..

פורסם

אני לא מנסה להיות מנהל,נתנו לי את התפקיד הזה,[Milck-Inc] ,חוץ מזה,זה רק שומר על איכותו של הפורום. אם כל משתמש יעשה את זה,האווירה והסביבה של הפורום תיהיה ביותר הרבה טובה ,ונעימה.

זה מפריע לך ?

תלמד לספוג את זה לבד..

אם זה התפקיד שלך, אז סבבה, אין בעיות, פשוט אני לא סובל שיש כאן אנשים שחושבים ת'צמם כאילו מנהלים...........וזה מה שבאמת הורס את הפורום.......אז בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

אם זה התפקיד שלך, אז סבבה, אין בעיות, פשוט אני לא סובל שיש כאן אנשים שחושבים ת'צמם כאילו מנהלים...........וזה מה שבאמת הורס את הפורום.......אז בהצלחה :xyxthumbs:

אז זהו שלא.

אני לא כזה,אין לי מה להראות בזה,במילא לא ייצא לי כלום מזה אם אני סתם יעשה את זה בלי הוראה.

פורסם

רק כדי להבהיר מס' דברים על מנת שמשתמשים ידעו להבא:

זה לא ה"תפקיד" שלו..

כולם צריכים להעיר על כותרות שגויות ועל שאר מקרים שבהם עוברים על חוקי הפורום, לא רק הוא.

h-y-d-r-o - חבל מאוד שאתה מטעה משתמשים, משום שזה לא התפקיד רק של המנהלים לעשות את זה

אתה חושב שאנחנו נמצאים כאן 24/7 על מנת לשמור כל הזמן על דברים כאלה?

כולם צריכים לעזור בנושא הזה, ואם כולם יעזרו, הכל יראה אחרת לגמרי.

Alien Project - יפה שאתה טורח להעיר ולשמור על חוקי הפורום, אך לא צריך להקפיץ דיונים בגלל זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים