עבור לתוכן

מחפש מסך דק 17 זול

Featured Replies

• תגובות 33
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תוודא שה 710N תקין ושהוא במצב מצוין ואם כן תקח אותו בלי להסס.

פורסם

יש בוואלה וכאלה מאד זולים של מאד או דומה

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף חדש....

הלינק שהוספתי בהודעה זה הזול (החדש שמצאתי בזאפ)

המסך הזה טוב?

אני לא מתכוון לשחק בו משחקים כבדים, זה לשלישה באינטרנט בעיקר...

תודה

פורסם

נו אז מאג יתאים אתם לא חושבים

פורסם

אם הדרישות שלך הם מינימליות ולא כוללות משחקים, סרטים או עריכת תמונות וכו' אז גם מסך פשוט כזה יתאים

פורסם

הוא אמר הרוב אינטרנת אז מאג או נוףמיקצועי יתאימו

פורסם

הוא אמר הרוב אינטרנת אז מאג או נוףמיקצועי יתאימו

אני די בטוח שהוא לא אמר אינטרנת

פורסם

אויי היתבלבלתי עים מישהו אחר טוב לא משנה עים אתה רוצה יכות לך על primeview sony viewsonic הם חברות על רמה טובה סמסונג מישתדלת לעשות בזול אז אל תיקנה עדיף ועים לא למישחקים וכאלה אז מאג או proview יספיק בהחלט וגם למישחקים דייי טוב מאג חבר שלי קנה מאג 17 עובד טוב

פורסם

אויי היתבלבלתי עים מישהו אחר טוב לא משנה עים אתה רוצה יכות לך על primeview sony viewsonic הם חברות על רמה טובה סמסונג מישתדלת לעשות בזול אז אל תיקנה

1. זה שיש לך Primeview לא אומר שהיא חברה על רמה, תאמת אף פעם לא שמעתי על החברה הזו.

2. סמסונג חברה מצויינת, זה שהמסכים שלה במחירים סבירים לא אומר שהיא לא טובה. מה שבטוח היא חברה הרבה יותר טובה מPrimeview.

פורסם

1. זה שיש לך Primeview לא אומר שהיא חברה על רמה, תאמת אף פעם לא שמעתי על החברה הזו.

2. סמסונג חברה מצויינת, זה שהמסכים שלה במחירים סבירים לא אומר שהיא לא טובה. מה שבטוח היא חברה הרבה יותר טובה מPrimeview.

המסכים של סמסונג באמת ממש טובים, מכל הבחינות........הם משתווים בקלות למסכים יותר יקרים בהרבה

פורסם

יש לך עובדה אתה הלכת ונסעת לחול בישביל ליקנות את הכי טוב? נכון לא אז עים אתה לא מכיר חברה אז זה אומר שהי חרא? שאלתי מומחים בחול אמרו לי רק פרימויאו סמסונג באיכות ירודה זה מה שאמרו לי לא טוב לך בעיה שלך לא שלי

פורסם

יש לך עובדה אתה הלכת ונסעת לחול בישביל ליקנות את הכי טוב? נכון לא אז עים אתה לא מכיר חברה אז זה אומר שהי חרא? שאלתי מומחים בחול אמרו לי רק פרימויאו סמסונג באיכות ירודה זה מה שאמרו לי לא טוב לך בעיה שלך לא שלי

בטח שאני מכיר את primeview איך אפשר לא לשכוח את כל הביקורות עם הציון הנמוך?

תגיד איזה דגם יש לך

פורסם

ממש אבל ממש קרעת אותי

פורסם

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פשוט הזוי לחלוטין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים