פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אני מחפש מסך דק 17 במחיר בעלות מינימלית.מצאתי את אלה:מחודש/תצוגה...http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=65532&af=10והמסך הזה חדשhttp://citcom.shopy.co.il/products/27914איזה עדיף מביניהם (אם בכלל)תודה
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים מחבר אני מעדיף חדש....הלינק שהוספתי בהודעה זה הזול (החדש שמצאתי בזאפ)המסך הזה טוב?אני לא מתכוון לשחק בו משחקים כבדים, זה לשלישה באינטרנט בעיקר...תודה
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים אם הדרישות שלך הם מינימליות ולא כוללות משחקים, סרטים או עריכת תמונות וכו' אז גם מסך פשוט כזה יתאים
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים הוא אמר הרוב אינטרנת אז מאג או נוףמיקצועי יתאימו אני די בטוח שהוא לא אמר אינטרנת
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים אויי היתבלבלתי עים מישהו אחר טוב לא משנה עים אתה רוצה יכות לך על primeview sony viewsonic הם חברות על רמה טובה סמסונג מישתדלת לעשות בזול אז אל תיקנה עדיף ועים לא למישחקים וכאלה אז מאג או proview יספיק בהחלט וגם למישחקים דייי טוב מאג חבר שלי קנה מאג 17 עובד טוב
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים אויי היתבלבלתי עים מישהו אחר טוב לא משנה עים אתה רוצה יכות לך על primeview sony viewsonic הם חברות על רמה טובה סמסונג מישתדלת לעשות בזול אז אל תיקנה1. זה שיש לך Primeview לא אומר שהיא חברה על רמה, תאמת אף פעם לא שמעתי על החברה הזו.2. סמסונג חברה מצויינת, זה שהמסכים שלה במחירים סבירים לא אומר שהיא לא טובה. מה שבטוח היא חברה הרבה יותר טובה מPrimeview.
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים 1. זה שיש לך Primeview לא אומר שהיא חברה על רמה, תאמת אף פעם לא שמעתי על החברה הזו.2. סמסונג חברה מצויינת, זה שהמסכים שלה במחירים סבירים לא אומר שהיא לא טובה. מה שבטוח היא חברה הרבה יותר טובה מPrimeview.המסכים של סמסונג באמת ממש טובים, מכל הבחינות........הם משתווים בקלות למסכים יותר יקרים בהרבה
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים יש לך עובדה אתה הלכת ונסעת לחול בישביל ליקנות את הכי טוב? נכון לא אז עים אתה לא מכיר חברה אז זה אומר שהי חרא? שאלתי מומחים בחול אמרו לי רק פרימויאו סמסונג באיכות ירודה זה מה שאמרו לי לא טוב לך בעיה שלך לא שלי
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים יש לך עובדה אתה הלכת ונסעת לחול בישביל ליקנות את הכי טוב? נכון לא אז עים אתה לא מכיר חברה אז זה אומר שהי חרא? שאלתי מומחים בחול אמרו לי רק פרימויאו סמסונג באיכות ירודה זה מה שאמרו לי לא טוב לך בעיה שלך לא שליבטח שאני מכיר את primeview איך אפשר לא לשכוח את כל הביקורות עם הציון הנמוך?תגיד איזה דגם יש לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.