עבור לתוכן

האם ספק של 400W טוב ל כרטיס MSI NX6800GT TD256?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

באמת התייחסת לארבעת הדברים שאמרתי לך? במיוחד כדאי שתבדוק שזה 16 צינורות ולא 12.

אני מאמין שבדקת, פשוט יכול להיות שהסתכלת רק על השם של הכרטיס, שיכול להיות מושפע מהביוס של MSI.

אם באמת בדקת, והכל תואם שזה GT, לדעתי תסיר את הדרייברים, תשתמש אח"כ בDriver Cleaner, ותתקין את הגרסה הכי עדכנית מהאתר של Nvidia - ה77.77 ותבדוק שוב.

בהתחלה לא ידעתי איך ליבדוק את הצינורות עיבוד אבל אחר כך הצלחתי וזה אכן 16.... וגם כל מה שאמרת.

עכשיו עשית בפרופיל של הדריבר הגדרות ל 3DMARK03 וקיבלתי יותר בקצת קיבלתי 8698.

איפה אפשר להשיג את הDriver Cleaner?

ולא עדיף את הדרייברים הMSI מציעים? אומנם טיפה יותר ישן( הגירסה האחרונה שלהם 77.72 במקום 77.77)

פורסם

מה קשורררררררררר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה שמעליי טוב לא משנה כמה הוא עלה ? 100 שקל הוא בה עים מארז? עים כן אז הוא ג'נרי או לא מספיק הוא לא יספיק קנה איזה ocz 520 או עים אין לך כסף קנה משהו כמו הhec וכאלה

סליחה שאני אומר את זה בצורה בוטה אבל אתה אידיוט.

מזה מה קשור?! צריך לדעת מה התוצאה שהוא קיבל בשביל לבדוק אם הביצועים של הכרטיס תקינים, ופעם הבאה שאתה זורק לבן אדם לקנות OCZ תבדוק שיש לו איזה מערכת SLI או מחשב שבאמת צריך את זה ותפסיק להטעות אנשים בלבזבז את הכסף שלהם על דברים מיותרים.

enermax 350 יספיק בהחלט למפרט שלו ויחזיק אותו כמו גדול. כנ"ל ל HEC 350 ומעלה.

פורסם

שלום.

"ג'נרי" זה סוג מסוים של ספק?

אם לא מה זה בדיוק?

זה נחשב לסוג טוב?

תודה...

פורסם

ההפך. אלו סוגי הספקים, ובכלל - המוצרים ללא החברה, לא איכותיים, מיוצרים במפעל רעוע ביערות הטרופיים של וייטנאם - והמוצר בהתאם.

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה לחזור לנושא!!!

בהתחלה לא ידעתי איך ליבדוק את הצינורות עיבוד אבל אחר כך הצלחתי וזה אכן 16.... וגם כל מה שאמרת.

עכשיו עשית בפרופיל של הדריבר הגדרות ל 3DMARK03 וקיבלתי יותר בקצת קיבלתי 8698.

איפה אפשר להשיג את הDriver Cleaner?

ולא עדיף את הדרייברים הMSI מציעים? אומנם טיפה יותר ישן( הגירסה האחרונה שלהם 77.72 במקום 77.77)

פורסם

המושג ג'נרי מתאר מוצר ללא חברה בעלת שם, לרוב המוצרים הג'נריים בעלי ביצועים נחותים בהרבה (במיוחד בספקים) מאשר מוצרים לא ג'נריים.

אתה יכול לקרוא להם "סטנדרטיים" ובהתאם המחיר שלהם נמוך מאד (ובספקי כוח כך גם הסיכון)

הכל תלוי במערכת שלך כמובן. אתה תיראה אנשים שאומרים שיש להם ספק ג'נרי 3 שנים ואין להם שום בעיות אבל בהתאם החומרה שלהם לא יצרה בעיות.

מקווה שעזרתי.

נ.ב :kopfpatsch: עכשיו ראיתי שמישהו רשם לפניי

ולסיאני, תנסה בגורו 3D.

פורסם
  • מחבר

"ולסיאני, תנסה בגורו 3D."

מה?

פורסם

לפותח הת'רד

תסיר את הדרייברים דרך ADD/REMOVE

תכנס למצב בטוח

תסיר את השאריות דרך DRIVERCLEANER

תחזור למצב רגיל ותתקין את הדרייברים האחרונים מהאתר של NVIDIA

כמו כן, תבדוק באילו מהירות שעון עובד הכרטיס.

אח"כ תריץ 3DMARK05 על הגדרות ברירת המחדל שלה (אם אתה משתמש בFREE EDITION זה תמיד DEFAULT)

פורסם
  • מחבר

אוקי אני ינסה מה שאמרתם ואני יערוך את ההודעה או יכתוב הודעה חדשה כשאני יסיים.

ב 3DMRAK 05 קיבלתי 2863 (לא נגעתי בהגדרות ויש לי את הגירסה המלאה, גם עשית בפורופיל של NVEIO את ההגדרות ל 3DMARK05)

ב 3DMARK 03 קיבלתי 8698 (לא נגעתי בהגדרות וגם יש לי את הגירסה המלאה, וגם עשית בפורופיל של NVEIO את ההגדרות ל 3DMARK03)

אז ממש תודה בינתיים :xyxthumbs: ואני יחזור עם תשובה....

פורסם

אמרתה שיש לך 6800GT נכון ?!

זה ניראה שזה הפילטרים פועלים ולא משהו אחר ..

הציונים ממש נמוכים.

פורסם

אוקי אני ינסה מה שאמרתם ואני יערוך את ההודעה או יכתוב הודעה חדשה כשאני יסיים.

ב 3DMRAK 05 קיבלתי 2863 (לא נגעתי בהגדרות ויש לי את הגירסה המלאה, גם עשית בפורופיל של NVEIO את ההגדרות ל 3DMARK05)

ב 3DMARK 03 קיבלתי 8698 (לא נגעתי בהגדרות וגם יש לי את הגירסה המלאה, וגם עשית בפורופיל של NVEIO את ההגדרות ל 3DMARK03)

אז ממש תודה בינתיים :xyxthumbs: ואני יחזור עם תשובה....

|

|

V

אל תהפכו את זה לדיון לגבי תוצאת 3DMARK. בשביל זה יש את הדיון הרשמי.

איזה שלב מההודעה שלי לא הבנת?

ולאחר שגילית שהכרטיס הזה הוא באמת 6800GT אפשר לנעול את הדיון המוזר הזה, שלמרות האזהרות לא חזרו לנושא הדיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים