פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים לפני כשבועיים היתה לי בעייה הייתי מפעיל את המחשב הוא היה מגיע לטעינה של הווינדוס ואז עושה רסטרטהלכתי למעבדה הם אמרו לי שהבעייה היתה בהארד דיסק והחליפו לי אותו כי יש לי עליו אחריות עכשיו אחרי שקיבלתיאת ההארד דיסק החדש הבעיה ממשיכה...מישהו אולי יודע מה עוד יכול לגרום לבעייה תעזרו בבקשה כי בישביל לבדוק אני נוסע לכפר סבא מנתניה כי שם יש לי אחריות וזה דראך ארוכה יחסית...תודה לעוזרים!!!!
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים תבדוק מעלות חום של המעבד,צ'יפ של הלוח,כרטיס מסך.תוכל לבדוק זאת ע''י הורדת התוכנה SpeedFan.
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים זה קורה שהwindows נדפק תתקין אותו מחדש יש דרך ללא פירמוט אז עם יש לך את הדיסק התקנה תכתוב ואני ידריך אותה איך לעשות את זה
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר אמרתי לכם עשיתי פורמט זה לא עזר... ביגלל זה החלפתי כונן הכונן חדש... והמעלות ב-speed fan הם:
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים אהאוקיי.לפניי זה לא ראיתי את התמונה..Temp 1= מעלות של הצ'יפTemp 2= מעלות של המעבד.HD ,זה כמובן הארדיסק.כל השאר חרטא ההייתי אומר..הטמפ' של המעבד על 52 ללא מאמץ?איזה מעבד זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.