פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים התחלתי לעשות אוברקלוק ל-5700LE שלי בעזרת התוכנה SysTool (פשוט בגלל ש-RivaTuner ו-Coolbits לא עובדות), והצלחתי להגיע ליציבות ב-335Mhz למהירות ליבה. טוב, כיביתי את המחשב וחזרתי אליו אחרי כמה שעות רק כדי לגלות שהמהירות ב-SysTool חזרה לברירת מחדל של הכרטיס - 250Mhz.איך אני יכול לשמור על המהירות?
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים כן זו הבעיה שהתוכנה לא שומרת את ההגדרותלכן חשבתי על משהויש לך COOLBITS נכון?אז קודם תעשה OC דרך SYSTOOL ותיקבע איזה מהירות שאתה רוצהאחר כך תיכנס לדריברים איפה שיש לך אפשרות לOCותילחץ על OC ידני ואז אתה אמרו ליראות את המהירויות שקבעתה דרך SYSTOOL כאילו שזה הסטוקאל תעשה OCרק תסמן את הV שאומר שההגדרות ישמרוואז ההגדרות ישמרו לך
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר תבורך! עובד. Hwgeek, באמת תודה מכל הלב - עזרת לי גם אתמול וגם היום. תודה רבה
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים תבורך! עובד. Hwgeek, באמת תודה מכל הלב - עזרת לי גם אתמול וגם היום. תודה רבה אין בעד מה אחי! שמח לעזור וכמה הגעתה עם הזיכרונות?
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר עוד לא התחלתי איתם - הרגע התעוררתי ועכשיו שיעור נהיגה אני חוזר עוד מעט ואתחיל לשחק איתם. מקווה שאגיע לפחות ל-450Mhz.
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים עוד לא התחלתי איתם - הרגע התעוררתי ועכשיו שיעור נהיגה אני חוזר עוד מעט ואתחיל לשחק איתם. מקווה שאגיע לפחות ל-450Mhz. חחחח סבבה סע בזהירות :-)
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר אוקיי, הזכרונות גמישים משציפיתי. הגעתי כבר ל-500Mhz והיד עוד נטויה. עכשיו, רציתי לדעת מה בעצם יותר משפיע על כוח העיבוד של הכרטיס, הזכרון או הליבה? האם להמשיך להמהיר את הזכרונות או שכדאי לשלוח כל משאב פנוי לליבה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.