פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים שלום לכולם! :]יש לי NEC 3540A (חדש) והוא דיי מתחמם בזמן שהוא קורא דיסק...קצת מתחמם....אולי זה אמור להיות כך?תודה !
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים כל רכיב מתחמם כשהוא עובד. גם צורב... למה אתה חושב שהוא מתחמם יתר על המידה?
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר לא יודע,פשוט אולי לא שמתי לב לצורב הקודם...תודה רבה :](מה שכן, יש לי דיסק שכשאני מכניס אותו, הכונן לא מפסיק לקרוא אותו וגם המחשב ומתי שאני מוציא את הדיסק הוא רותח!...אבל זאת בעייה בדיסק כבר)
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים הוא גם יכול להתחמם כי המארז לא מאוורר, אבל זה בטוח שבצריבה זה יוצא חם, כי הצורב שורף משהו על גביי הדיסק וכמו שאתה יודע זה דורש חום
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים גם כשאני מוציא דיסק מהכונן הוא חמים למגע. (יש לי 3520A)אבל מצד שני, כל המארז שלי חם (40 מעלות, 49 במאמץ בעונת הקיץ)
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים והוא דיי מתחמם בזמן שהוא קורא דיסק...קצת מתחמם....אולי זה אמור להיות כך? אני גם לא הבנתי,דיי מתחמם או קצת מתחמם?
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים כל עוד אינך רואה את הדיסק מתנזל אל מחוץ לכונן בשעת פעולה, אני מאמין שאין סיבה לדאגה...
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים טוב לא הייתי הולך עד כדי כך רחוק,אבל כן הדיסק אמור להיות חם אחרי פעולת קריאה\צריבה של כונן...כל כונן...יש כאלו פחות חמים ויש כאלו יותר,זה גם תלוי באוורור שבתוך המארז שלך כמובן.
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים תבין, התהליך הזה של הצריבה והקריאה פועל בעזרת קרן לייזר, וקרניי ליזזר בדרך כלל חמות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.