פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים יש לי נייד של FUJITSU SIEMENS ויש לו שניי כוננים קשיחים של 80 GIG SCSI ההתקנה של XP לא מזהה אותם ובגלל זה עוצרת, אין לנייד כונן דיסקטים אלה רק DVDRW.חיפשתי בדיסקים שבאו עם הנייד יש שם רק דיסק RECOVERY שממחזר חלונות FAMILY בצרפתית שאגב כרגע מותקנת אצלי על C .אתם מכירים אולי איזו דרך אולי להפעיל את הכונן הקשיח בדוס ככה שאפשר יהיה להתקין את XP ?
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אתה צריך לעשות דיסק התקנה של XP עם הדריבים עליו במקרה כזה:http://www.nliteos.com/
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר זהו שמצאתי הרבה אנשים שואלים את השאלה הזאת והבנתי שצריך לעשות XP עם דרייבר אבל אני לא יודע איך לעשות את האינטגרציה ופלוס אין לי את הדרייבר לדוס של ה SATA.ומה זה האתר הזה שהבאתה קישור אליו אני אמור להוריד ממנו משהו בשביל להכין את ה XP?תודה.
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר נראה לי שזה עובד עשיתי דיסק אבל הייתה בעיה בקובץ אני ינסה עכשיו עם קוסץ אחר.תודה.
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר עשיתי את האינטגרציה של הדרייברים של VIARAID דרך התוכנה ובכל זאת הוא לא מזהה .ניסיתי את הדרייברים בדסיק שבא עם הנייד וגם הורדתי גירסא מהאתר ואפילו גירסא מ VIA וכל פעם עשיתי אינטגרציה מחדש כי אסור להכניס יותר מדרייבר אחד כל פעם ובכל זאת הוא לא מזהה.יש עוד רעיונות בבקשה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.