עבור לתוכן

הוזמן VENICE - הגיע WINCHESTER - דעתכם נדרשת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

היום הגיעה אלי חבילה מ-EBAY (מוכר Power Seller) של מעבד AMD 64Bit שהזמנתי. בדף המוצר צויין בפירוש שהמעבד הוא בעל ליבת Venice וגם בהתכתבות בינינו הוא חזר על כך, אך בפועל המעבד שהגיע הוא ככל הנראה Winchester (עוד לא מצאתי הוכחה רשמית באתר של AMD לעובדה ש-ADA3000DIK4BI הוא באמת Winchester, ואשמח לקבל עזרה גם בתחום הזה...).

העניין הוא כזה: עד כמה משמעותי ההבדל בין שתי הליבות? ארבעה סטיקים ב-400MHZ לא מעניין ולא יעניין אותי בעתיד וכך גם OC, והנושא של הסיליקון המתוח לא ממש נהיר לי (אשמח לקבל הסבר) ומשלוח של מעבד לחו"ל הוא סיפור מורכב שיעלה כסף, וגם אם המוכר יסכים לשלם את עלות המשלוח עדיין מדובר בהתעסקות מעייפת.

האם מבחינת ביצועים נטו, במערכת Mid-Range שלא תעבור שום אוברקלוקינג, ההבדל בין Venice ל-Winchester הוא משמעותי עד כדי כך שכדאי להתחיל ולהשתגע בנסיון להחליף את המעבד? או שכדאי "לספוג" את הטעות תוך כדי דרישת (וקבלת אני מאמין) פיצוי סימלי?

אשמח לשמוע דעות בנושא.

פורסם

אכן מדובר בווינצ'סטר

ביצועים נטו, לא תרגיש הבדל (בקר הזיכרון של הווינצ'סטר אפילו יותר מהיר)

פורסם

אתה לא צריך לקבל פיצוי מEBAY כי כמו שאני זוכר שמעתי פעם שהם מתחייביםלכל מוצר שיש שם..

ושם לא קיבלת בדיוק את אותו מוצר אתה זכאי להחזר.

ובביצועים למחשב רגיל אתה בחיים לא תרגיש

פורסם
  • מחבר
אכן מדובר בווינצ'סטר

תודה.

אתה לא צריך לקבל פיצוי מEBAY

לא מצפה לפיצוי מ-EBAY, אלא מהמוכר עצמו שהוא מוכר מוערך מאוד ואני מאמין (ומקווה...) שכך הוא ינהג.

ביצועים נטו, לא תרגיש הבדל

כל מה שהייתי צריך לשמוע  :yelclap:

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים