פורסם 2005 ביולי 2320 שנים קודם אני פותח בזה שאני בטוח שרבים יודעים על מה אני מדבר....גיליתי שיש מקום בהרים ממש גבוהה שאפשר להגיע אליו עם מסוק (למטוס אין שטח לנחות)ובהר הגבוהה הזה (ממש בגובהה העננים) יש שם זוג אופנים שכשרוכבים עליו ישנה אפשרות לעשות תחרות רכיבה על אופני מרוץ במסלול ההרהרי יחד עם עוד מתמודדיםהפרס לא ידוע לי כי התיאשתי אבל זה בהחלט יכול להיות מעניין - שווה לנסות!צירפתי תמונה מהאיזור למרות שאני לא סטוח שהיא תעזור כ"כ הרבה פה מדברים על הביצפר לנהיגה והביצפר לטיסה שקוניםוכמובן את הביצפר לאופנועים אבל אני מצאתי גם ביצפר לכלי שיטמאוד נחמד ומשימות חביבות - שווה לנסות (יש שם כלי שיט נדיר ומיוחד)[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים פינת הכתיבה על גילויים חדשים ומציאות בסאן אנדרס (SA) מי שרוצהב שיכתוב !! על דברים חדשים שהוא גילה תמונות מגניבות
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים חכו ללילה, קחו רובה צלפים, כוונו על הירח ותירו.. תעשו את זה כמה פעמים ותראו מה קורה.
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים מצאתי אחרי חיפוש קצר- למטה בחלק השמאלי של המפהעוד משהו קטן תקחו רכבת ותסעו עליה מהר ותראו מה קורה ;D[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים הייתי פעם בהר הזה ולא ראיתי שם אופניים...ואפשר לגנוב ולנהוג ברכבת?עד שמגיעה רכבת אפשר למות...
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים בבית שלך בdohery, אתה צריך לחכות בדיוק דקה לרכבת, וכן אפשר לגנוב ואפילו יש 2 משימות המחייבות על מנת להגיע ל100%
פורסם 2005 ביולי 2320 שנים קודם אני פותח בזה שאני בטוח שרבים יודעים על מה אני מדבר....גיליתי שיש מקום בהרים ממש גבוהה שאפשר להגיע אליו עם מסוק (למטוס אין שטח לנחות)ובהר הגבוהה הזה (ממש בגובהה העננים) יש שם זוג אופנים שכשרוכבים עליו ישנה אפשרות לעשות תחרות רכיבה על אופני מרוץ במסלול ההרהרי יחד עם עוד מתמודדיםהפרס לא ידוע לי כי התיאשתי אבל זה בהחלט יכול להיות מעניין - שווה לנסות!צירפתי תמונה מהאיזור למרות שאני לא סטוח שהיא תעזור כ"כ הרבה פה מדברים על הביצפר לנהיגה והביצפר לטיסה שקוניםוכמובן את הביצפר לאופנועים אבל אני מצאתי גם ביצפר לכלי שיטמאוד נחמד ומשימות חביבות - שווה לנסות (יש שם כלי שיט נדיר ומיוחד)בקשר לנחיתה אז זה אפשרי המטוס רגיל(לא הקרב שיכול לנחות כמו מסוק)וההר למי שלא יודע זה ההר ליד המשימה של קראש שצריך לצלם את הגופהגילויים1) אפשר לגרור מכוניות (עשיתי רכבת עם 4 מכוניות גרר קשה לשליטה)2) יש מטוס נוסעים(כמו 747 767 777וכו')
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים אחי לא הבנתי בדיוק איך אתה גורר מכוניות אם תוכל בבקשה לשים תמונה אני אשמח ובקשר למטוסים 767 וכל השאר תשים תמונה גם אם תוכל או שתאמר באיזה שדה תעופה הם נמצאים , תודה!
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים אין לי כוח לצלם עכשיו את המטוס נוסעים...אבל הוא נמצא בעיר בסאן-פיירו...(תכנס לשדה תעופה עם מכונית ותיסע ימינה עד לים ותיראה אותו...)
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים המטוס נוסעים הגדול נמצא בלאס וונטורס..בשדה תעופה , בהנגר הכי גדול (צריך לעמוד מולו שיפתח)[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים המטוס נוסעים הגדול נמצא בלאס וונטורס..בשדה תעופה , בהנגר הכי גדול (צריך לעמוד מולו שיפתח)ואי!אפשר בבקשה תמונה של זה על המפה?אני ממש רוצה להגיע לשם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.