עבור לתוכן

התלבטות, 6600 או 6600GT.

Featured Replies

פורסם

אוקיי, אחרי שקניתי מסך צריך גם כרטיס מסך, לא ?

אז ככה, דוד שלי עובד בחברה גדולה יחסית והוא יכול להשיג לי חלקי מחשב במחירים מגוחכים לחלוטין...

כרטיסי מסך בהנחה של 40 אחוז...

עכשיו שקלתי לקנות בהתחלה 6200 אבל כששמעתי על גובה ההנחה שאני מקבל נדדתי לכיוון 6600 ועכשיו אפילו לכיוון 6600GT.

הבעיה היא שיש לי מעבד חלש יחסית AXP1800+ (אם כי אוברקלוק חביב יוכל תמיד לשפר את מצבו)

אז מה אתם אומרים ? לקחת GT או רגיל ? (שוב, פעם תזכרו שיש הנחה של 40 אחוז ככה שמחיר זה כזה בעיה...)

פורסם

אני אומר עדיף לך 6600GT. ואיזה מסך קנית?

פורסם
  • מחבר

מסך LCD 17 אינצ' של bell... (אני יודע, לא מוכר וזה... אבל מסתבר שזה אחלה מסך)

ושוב בקשר לכרטיס מסך, גם אני חושב ככה, אבל אני חושב שאני סתם אוסיף איזה 100 שקל למחיר על כרטיס מסך שלא ינוצל במחשב שלי...

ונניח ואני אבחר לשדרג מתישהו את המחשב אני לא אוכל לגרור אותו איתי כי זה יהיה כרטיס מסך AGP וכיום עוברים ל-PCI-E

כמו שאמרתי, התלבטות.

פורסם

מסך LCD 17 אינצ' של bell... (אני יודע, לא מוכר וזה... אבל מסתבר שזה אחלה מסך)

ושוב בקשר לכרטיס מסך, גם אני חושב ככה, אבל אני חושב שאני סתם אוסיף איזה 100 שקל למחיר על כרטיס מסך שלא ינוצל במחשב שלי...

ונניח ואני אבחר לשדרג מתישהו את המחשב אני לא אוכל לגרור אותו איתי כי זה יהיה כרטיס מסך AGP וכיום עוברים ל-PCI-E

כמו שאמרתי, התלבטות.

אתה יכול לשדרג עוד דברים חוץ מהכרטיס מסך... ראם למשל..בנוסף לכך ולרדת קצת בכרטיס אם אתה חושב שהוא לא יהיה מנוצל במחשב שלך..

פורסם

הייתי מתחיל לשדרג מהמעבד ולא מהכרטיס פה....

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הקיים הוא gf 2 mx...

אני חושב שיותר חשוב לשדרג אותו מאשר המעבד לא ?

חוצמזה ששידרוג מעבד זה שידרוג זכרונות, לוח אם ומעבד וכרטיס מסך (שוב, מעבר מ-AGP ל-PCI-E)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים