פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים או! נזכרתי בעוד כמה להקות: פנקייק דלישס ( השם הזה קורע אותי בכל פעם ) Catch 22 NOFX יוסמיטי טראקס (לא, אתם לא מכירים) lagwagon וכמובן (ואולי לא כמובן), להקת הזעם הבלתי נלאה: Rage Against The Machine במיוחד ה- Self titled debut ו- The Battle of Loas-Angeles.
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים Britney Spears סתם אמממ A new found glory - hit or miss לא שהם כל כך טובים זה פשוט מה שאני שומע עכשיו אבל יש להם כמה שירים ממש נחמדים Linkink Park - כל כל כל! השירים - שירים אמיתים ולא סתם עוד להקת רוק ממוסחרת גם המיקסים שלהם שווים Metallica - Totaly Rock's גם בעוד 20 שנה ישמעו את השירים שלהם Hoobastank Nelly The offsprig - staring at the sun מוקי, שיגץ, פורטיס... השעה כמעט 3:00 אז די קשה לי להגיד שירים ספציפים... ויש עוד מלא להקות... השירים של GTA3 ממש יפים לטעמי
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים אסף!!!איך יכולנו לשכוח את הדיסק האחרון של Cormega ?!WTF is it?! ??? מזה מה עם ישראלי Infected Mushrooms זה ישראליהם טובים, אבל הם כלום בהשוואת ל-SKAZI ואפילו לGMS.אמממממ...סקאזי הם גם ישראלים!!
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים אסף!!!איך יכולנו לשכוח את הדיסק האחרון של Cormega ?!WTF is it?! ??? מזה מה עם ישראלי Infected Mushrooms זה ישראליהם טובים, אבל הם כלום בהשוואת ל-SKAZI ואפילו לGMS.אמממממ...סקאזי הם גם ישראלים!!Cormega - אחד הראפרים הלא מוכרים ואיכותים שיצא לי ולאסף לשמוע.סקאזי ישראלים?! בלאד.. הייתי בטוח שהם אוסטרלים....
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים אסף!!!איך יכולנו לשכוח את הדיסק האחרון של Cormega ?!WTF is it?! ??? מזה מה עם ישראלי Infected Mushrooms זה ישראליהם טובים, אבל הם כלום בהשוואת ל-SKAZI ואפילו לGMS.אמממממ...סקאזי הם גם ישראלים!!Cormega - אחד הראפרים הלא מוכרים ואיכותים שיצא לי ולאסף לשמוע.סקאזי ישראלים?! בלאד.. הייתי בטוח שהם אוסטרלים....א.מצטער על הציטוט הארוך אין לי מושג איך לבטל חצי ממנו.ב.ישראלים ישראלים!!!ג.אפשר קצת פרטים על Cormega הזה(שעה מאוחרת ואין לי כוח להתחיל לקרוא ביוגרפיות של 100 עמודים)
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים אין פירוטים בגרוש, כמה שאני חיפשתי אין כלום... פשוט מסתפקים בדיסקים ובמוזיקה האיכותית.
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים אין פירוטים בגרוש, כמה שאני חיפשתי אין כלום... פשוט מסתפקים בדיסקים ובמוזיקה האיכותית.ואם גם דיסקים אין? :'(הבעייה שעכשיו יש רק תוכנות זבל כמו קאזה ומירק, פעם היה את AUDIOGALAXY האיכותית...טוב אין דבר אני ילך ל CDNOW לשמוע REVIEWS של 30 שניות):
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים מלי משה-שיר הוודקהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=15325פורטיס-דבש\אינקובטורמשינה-בלדה לסוכן הכפול\בן המלךהיהודים-\or lordזה הכל לבנתיים!
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים more then words - extremeאגב, למשהו יש מושג איך קוראים לשיר המלה מהפרסומת של פריגת?שהם מתגלגלים בתוך צבע, על יריעת בד.אני מקווה שלא ענו לך כבר.. לא קראתי עד סוף הת'רד.זה מהמחזמר Hair שהיה בשנות השבעים, נראה לי.Hair - Age Of Aquarius
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים אנשים מסכנים, אתם מקשיבים לשירים כל כך ישנים! בMTV יש את כל השירים החדשים! מדונה שולטת! 8)אנחנו לא מקשיבים ל MTV בגלל שזה חרא נטוהכל פופ מסריח או מה שלא יהיהבכלל אנשים, אני לא מבין איך אתם שומעים את החרא שציינו עד לכאן!הלהקה היחידה שאתם צריכים לשמוע הם iron maiden!וגם את megadethלדוגמא:iron maiden - the wicker maniron maiden - the trooperiron maiden - the number of the beastiron maiden - phantom of the operairon maiden - revelationsiron maiden - aces highiron maiden - powerslaveiron maiden - can i play wth madnessiron maiden - two minutes to midnightmegadeth - holy warsmegadeth - 99 ways to diemegadeth - dread and fugitive mindmegadeth - the no prisonersהכל כאן שירים מעולים ביותרואני והלהקה שאני נמצא בה יודעים לנגן אתthe wicker man ואת the trooperאני הזמר
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים הלהקה היחידה שאתם צריכים לשמוע הם iron maiden!וגם את megadethאתה גם תקבע לנו מה לשמוע ומה לא?
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים אנשים מסכנים, אתם מקשיבים לשירים כל כך ישנים! בMTV יש את כל השירים החדשים! מדונה שולטת! 8) אנחנו לא מקשיבים ל MTV בגלל שזה חרא נטו הכל פופ מסריח או מה שלא יהיה בכלל אנשים, אני לא מבין איך אתם שומעים את החרא שציינו עד לכאן! הלהקה היחידה שאתם צריכים לשמוע הם iron maiden! וגם את megadeth לדוגמא: iron maiden - the wicker man iron maiden - the trooper iron maiden - the number of the beast iron maiden - phantom of the opera iron maiden - revelations iron maiden - aces high iron maiden - powerslave iron maiden - can i play wth madness iron maiden - two minutes to midnight megadeth - holy wars megadeth - 99 ways to die megadeth - dread and fugitive mind megadeth - the no prisoners הכל כאן שירים מעולים ביותר ואני והלהקה שאני נמצא בה יודעים לנגן את the wicker man ואת the trooper אני הזמר מה אתה משחק אותה, ולמה נראה לך שזה מעניין אותנו מה הכישורים של הלהקה שלך?! :
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים טוב המלצותי הם:כל השירים של aerosmithכל השירים של קרוסבי סטילס נאש & יאנג (להקה אמריקאית משנות ה70)כל השירים של אלאניס מוריסטהשיר מספיידרמן הירוהשיר של קווין בוהימיאן רפסודי
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים אנשים מסכנים, אתם מקשיבים לשירים כל כך ישנים! בMTV יש את כל השירים החדשים! מדונה שולטת! 8)אנחנו לא מקשיבים ל MTV בגלל שזה חרא נטוהכל פופ מסריח או מה שלא יהיהבכלל אנשים, אני לא מבין איך אתם שומעים את החרא שציינו עד לכאן!הלהקה היחידה שאתם צריכים לשמוע הם iron maiden!וגם את megadethלדוגמא:iron maiden - the wicker maniron maiden - the trooperiron maiden - the number of the beastiron maiden - phantom of the operairon maiden - revelationsiron maiden - aces highiron maiden - powerslaveiron maiden - can i play wth madnessiron maiden - two minutes to midnightmegadeth - holy warsmegadeth - 99 ways to diemegadeth - dread and fugitive mindmegadeth - the no prisonersהכל כאן שירים מעולים ביותרואני והלהקה שאני נמצא בה יודעים לנגן אתthe wicker man ואת the trooperאני הזמרגרוע ביותר....הכי מצחיק שאתה משחק אותה מטאליסט קשוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.