פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים אנשים מסכנים, אתם מקשיבים לשירים כל כך ישנים! בMTV יש את כל השירים החדשים! מדונה שולטת! 8)
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים Scorpions- still loving you DMX - schol street the cranberris- zombie Stratovarius-rebelEdguy -arrows flySystem of a down - version 7.0 Virgin Steele - Kingdom Of The Fearless2Pac -Hitem up2Pac -Broken wings בעיקר רוק וראפ ולפעמים קצת מזרחית דיכאון
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים למה לא הסיגנון שלהם דומה ל gms בערך תשמע את אלה: Infected Mushrooms & GOA - Devil infected_mushroom__release_me Infected-Mushroom-Blue-Muppets אוקיי יותר מאוחר מישהו קודם הזכיר את הMTV UNPLUGGED של לורין היל מה שהזכיר לי להמליץ גם על הMTV UNPLUGGED של JAYZ, דיסק ענק!
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים אסף!!!איך יכולנו לשכוח את הדיסק האחרון של Cormega ?!Asaf Feels Shame*אכן דיסק איכותי עם MC גדול.אחד הלא מוכרים, אבל אחד הטובים שיש.
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים System of a down - version 7.0 System of a down - version 7.0 השם הוא Toxicity ולא version 7.0 מה שאתה כתבת זה חלק מהליריקס... :
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים R.e.m-Everybody hurtsOasis-don't look back in angeralice deejay/dj jurgen-better off aloneהם המועדפים עלי...בכל מקרה בגלל שאני ממש אוהב את oasisהנה רשימה ממולצתdon't lool back in angerSunday morning callWhateverWonderwallStop crying your heart outLive ForeverMorning gloryall around the worldכולם מאואסיס
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים אנשים הכל טוב ויפה... ;Dאבל מה עם ישראלי?!תתחילו לשמוע קצת שלמה ארציברי סחרוף פבלו רוזנברג (יש לו שירים טובים!)ועוד מלא ישראלים!!!אבל כמו שאמרתי מקודם אני מאוד ממליץ לכם לשמוע את שלמה ארצי אגב מישהו היה פעם בהופעה של שלמה ארצי?!או מתכנן ללכת להופעה? ??? ???
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים מזה מה עם ישראלי Infected Mushrooms זה ישראליהם טובים, אבל הם כלום בהשוואת ל-SKAZI ואפילו לGMS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.