פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים Milk INC - In the land of the livingpantera - living through merammstein - כל השירים.. הם פשוט סוסים הלהקה הזאתבייחוד תורידו אתich willchildren of bodom - everytime i diechildren of bodom - downfallcradle of filth - scorched earth erotica
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים אז ככה :Tortured Soul feat Christian Urich - I Might Do Something Wrong (Yoruba Main Mix).mp3polyvinyl - real illusion.mp3ayumi hamasaki - july 1st.mp3eva luna - tell me lies ( full moon riding mix ).mp3lange - drifting away (hiver and hammer remix).mp3angel of death - angels return.mp3DJ Marc Aurel - Running ( Dumonde Remix ).mp3כל הדברים של flutlicht , גם של Mario LopezOceanlab - Clear Blue Water ( Above and Beyond Mix ).mp3Schwarze Puppen - Tanz ( Schwarze Puppen Mix ).mp3ואחרון חביב , אך הכי שולט , ישרוף לכם את התחת , Warmduscher , בחור לא טוב בכלל בכלל . כל היצירות שלו , במיוחד האחרונה , Hardcore Will Never Die , על כל גירסותיה המשובחות .
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים אני בתחום האלקטרוני נמשך רק ל ACIDSKAZI,GMSמישהו מכיר?Respect!SKAZI אוכלים את GMS בענק...
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים אני בתחום האלקטרוני נמשך רק ל ACIDSKAZI,GMSמישהו מכיר?Respect!SKAZI אוכלים את GMS בענק...בהחלט...ראיתי גם שהרבה אנשים מזכירים את INFECTED - לא יודע שמעתי כמה דיסקים שלהם(BP EMPIRE לדוגמה) ואני פשוט לא מתחבר למוזיקה הזאת...לעומת זאת SKAZI...
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים מישהו שמע ש-infected מישראל?אני שמעתי בלי לדעת את זהוהשיר הכי טוב של ramsteinהוא du Hastואני רוצה להמליץ על שיר לא יודע אם מכירים אבל הוא טובblank_and_jones-desire__rave_mix
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים לא שמעת אז את הדיסק הנכון... BP Empire לא היה משהו באמת.האמת ששמעתי עוד כמה אבל התמקדתי רק בו....בכל מקרה הסגנון לא כ"כ לטעמי
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים רוק זה טופ, ואלקטרוני זה נחמד אבל אנשיםתראו הערכה לתערובת המכילה קול מדהים, כתיבה עמוקה, יכולת לראפ מהיר ואפילו יפה הלו היא לורייו הייל האחת והיחידהLAURYN HILL - Mtv UNPLUGGED פשוט דיסק גדול אפילו יותר מהחינוך הסורר (הדיסק הקודם שלה)
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים למה לא הסיגנון שלהם דומה ל gms בערך תשמע את אלה:Infected Mushrooms & GOA - Devilinfected_mushroom__release_meInfected-Mushroom-Blue-Muppets
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים אף אחד פה לא מקשיב לMTV? אתם עד כדי כך חננות? :-[ :-[ :-[סליחה ?את MTV אסור לקטלג בכלל כערוץ מוזיקה . ערוץ זוהמה . פיכסה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.