פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים THUG LIFE!!!(למה אין פה סמיילי אחד שעושה עם האצבעות את הסימן של הWest coast?)
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים Infected Mushroom - Disco MushroomInfected Mushroom - Where is S?Infected Mushroom - The MessengerYahel - Come InsideYahel - Waves Of SoundYahel - Sun ScreamS.U.N Project - כל הדיסק החדש שלהם
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים עוד כמה טרקאים מעולים שלהם:infected mushroom - bust a moveinfected mushroom - none of this is realinfected mushroom - nothing comes easyinfected mushroom - draculוגם (בלי קשר)air - all i needair - playground loveכל הדיסק History של מייקל ג'קסוןפס-הקול של מטריקס ושל משימה בלתי אפשרית 2כל הדיסקים של DJ Tiesto ויהל (לא יודע כמה יש לכל אחד)counting crows - long december
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים אני מבטיח לכם שאם הייתם רואים אחד מהם ברחוב הייתם משתינים במקום.(סליחה אבל לא התאפקתי בעקבות התמונה של QUEEN)בעעע.. מתלהבים!prodigy - out of spacethe verve - the drugs don't workbob marley - כל legendJanis Joplin - Summertimeportishead - כל dummy!!Massive Attack - כל protection!!Skunk Anansie - כל Post Orgasmic Chill!!ויש עוד הרבה הרבה טובים.. ;D
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים אני מקווה שעדיין לא המליצו על זה אבל הנה השירים המועדפים עלי...:metallica = mama saidוכמעט רוב הדיסקים שלהם.slipknot - left behindSkid row - youth gone wildSkid row - 18 life and go2pace - כל הדיסקים (יש לי ספר שלו מבריטניה שאחי קנה)Cradle of filth - hallowed be thy nameזה השיר היחיד שאני אוהב שלהם.nirvana - where did u sleep last nightTool - eaenmadream teather - Lieוזהו..יש עוד אבל אין לי כוח "לפרט" יותר..תהנו...
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים עוד כמה טרקאים מעולים שלהם: infected mushroom - bust a move infected mushroom - none of this is real infected mushroom - nothing comes easy infected mushroom - dracul וגם (בלי קשר) air - all i need air - playground love כל הדיסק History של מייקל ג'קסון פס-הקול של מטריקס ושל משימה בלתי אפשרית 2 כל הדיסקים של DJ Tiesto ויהל (לא יודע כמה יש לכל אחד) counting crows - long december לטיאסטו יש כל כך הרבה דיסקים אני לא יודע מה קורה איתו וכמה יש מישהו שיודע?
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים לטיאסטו יש כל כך הרבה דיסקים אני לא יודע מה קורה איתו וכמה יש מישהו שיודע? לא שומעים אותו כבר... בשנה וחצי האחרונות איכות ההופעות שלו הידרדרה מאוד, היום הוא כבר לא מופיע... נראה לי שחזר בתשובה. גם פאול וואן דייק הידרדר בזמן האחרון, מקווה שלא יסיים כמו טייסטו... :-\
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים כן אבל ניראה לי שהם מסודרים כספית להרבה זמן אם כמה עשרות אלפי דולרים למסיבה בישראל אני בטוח שבמקומות אחרים הם מרויחים יותרוכן השירים האחרונים שהוא הוציא לא משהו אני אוהב במיוחד את- The Anthem וראיתי פה שהרבה אנשים בפורם אוהבים את Infected Mushrooms והם באמת טוביםאבל אני אוהב גם את sash שהוא פשוט גדול
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים אל תגיד את זה אפילו :-Xפול אוקנפולד טוב אבל לא עד כדי כךלא כמו טיאסטו :smilyDJ:
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים הדיסק האחרון של טייאסטו פשוט מגעיל, חוץ מליטל אינדסטרי שנזכרים בו רק עכשיו אין שום דבר יפה, אבל לאומת זאת בדיסק של פול הכל אלוהי....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.