פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים מה בדיוק גרוע בו? P.O.D. - Satellite - 03 - BoomPOD - Satellite - 04 - Youth Of The NationPOD - SouthtownPOD - Alivep.o.d. - Set It Offpod without jah nothinPOD - Rock The PartyPOD - Satellite 14. Thinking about foreverכל השירים שהזכרתי ממש פ33תים! מה כל כך רע בהם?
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים שזה רוק אלטרנטיבי מסריח, לא כמו הדיסק הקודם שלהם (Fundemental Elemnt of South town) שהיה ראפ קור איכותי.
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים שזה רוק אלטרנטיבי מסריח, לא כמו הדיסק הקודם שלהם (Fundemental Elemnt of South town) שהיה ראפ קור איכותי.כל אחד והטעם שלו! אני מת על רוק, ושונא ראפ פופ וכל הבולשיט... Rock in the house
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים more then words - extremeאגב, למשהו יש מושג איך קוראים לשיר המלה מהפרסומת של פריגת?שהם מתגלגלים בתוך צבע, על יריעת בד.
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים שזה רוק אלטרנטיבי מסריח, לא כמו הדיסק הקודם שלהם (Fundemental Elemnt of South town) שהיה ראפ קור איכותי.כל אחד והטעם שלו! אני מת על רוק, ושונא ראפ פופ וכל הבולשיט... Rock in the houseשקול מילים..ראפ זה לא בולשיט.
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים שזה רוק אלטרנטיבי מסריח, לא כמו הדיסק הקודם שלהם (Fundemental Elemnt of South town) שהיה ראפ קור איכותי.כל אחד והטעם שלו! אני מת על רוק, ושונא ראפ פופ וכל הבולשיט... Rock in the houseשקול מילים..ראפ זה לא בולשיט.Agree
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים מחבר שזה רוק אלטרנטיבי מסריח, לא כמו הדיסק הקודם שלהם (Fundemental Elemnt of South town) שהיה ראפ קור איכותי.כל אחד והטעם שלו! אני מת על רוק, ושונא ראפ פופ וכל הבולשיט... Rock in the houseשקול מילים..ראפ זה לא בולשיט.נכון זה סתם gay ;D
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים אני מבטיח לכם שאם הייתם רואים אחד מהם ברחוב הייתם משתינים במקום.(סליחה אבל לא התאפקתי בעקבות התמונה של QUEEN)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.