פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים בואו כל אחד (שרוצה, מן הסתם) יבחר להקה שהוא אוהב ויתן שלושה שירים של הלהקה, שהוא ממליץ עליהם/אוהב אותם.אני אתחיל עם Queen ואני דווקא אתן כמה פחות מוכרים שלהם:Queen - The Prophet's SongQueen - Don't stop me nowQueen - The Show Must Go On
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים Scorpions-Wind of changeAerosmith-Dont want miss a thingEagles-Hotel CaliforniaEnya-Only timeGuns 'N Roses- November Rain
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים Tupac - ChangesTupac - Until The End Of Timeכל הדיסק החדש של Eninemכל ראפ/היפהופ ישראלי
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים Eazy-e - Real motherfucker g'sjay-z feat Biggie small - Brooklyn finesteminem-supermanנ.ב. השיר של אמינם הוא מהדיסק שהודעה לפני שלי המליצו עליו
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים s.o.a.d - sciences.o.a.d - johnnyבקיצור כול הדיסק של system of a downrammstein - הכול ובמיוחד Ich will staind - הכול
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים Cradle of filth - hallowed be thy nampantera - cowboys from hellslipknot - wait and bleednightwish - she is my singarbage - push itmilk inc. - never againgala - let the boy cryyahel הכווווווווווווווווווווווווולguns n rosses - dont cryguns n rosses - november rain
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים ובכן בזכות חתימה של מישהוא מהפורום גיליתי את הרדיו שמנגן Winamp .www.shoutcast.comשם גיליתי את הז'נר שאני אוהב :ambient .... מוזיקה אלקטרוניקה מופשטת .... אם תרצו בתרגום מאוד מהיר .....
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים ובכן בזכות חתימה של מישהוא מהפורום גיליתי את הרדיו שמנגן Winamp .www.shoutcast.comשם גיליתי את הז'נר שאני אוהב :ambient .... מוזיקה אלקטרוניקה מופשטת .... אם תרצו בתרגום מאוד מהיר .....אתה בכיוון הנכון...
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים Infected Mushroom-Blue MuppetsRadio Head - CreepNirvana - Im so HappyDelerium - Innocente (DJ Tiesto Mix
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים קצת פאנק-רוק לא יזיק פה:Sublime - Same In The EndSublime - Wrong WaySublime - Don't Push
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים Iron Maiden - Phantom of the operaIron Maiden - Only the good die youngDream Theater - Another day
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים system of sown - coup suey ststem of down - simmy Paola e Chiara -Vamos a Bailar Linkin Park - Runaway הייתי לארג' בכייף למה רעיון יפה כל מי שמעוניין יכול להוריד את השירים האילה שירים ממש טובים אני רק חייב לציין ששני השירים הראשונים והרביעי זה רוק כבד והשלישי זה ספרדית (בושה מי שלא מכיר )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.