פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים שלוםקניתי מחשב עם המארז 69U6 והלוח אם שלי (אם זה משנה) ??K8NF-9ואני רוצה לחבר את הUSB הקידמי שיש לי במארז אז אתם יכולים להסביר לי אך לחבר את זה בדרך קלה וברורהתודה מראש
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים זה מתחבר ללוח אם כמובן , לייד החיבורים של הריסט וכ"ו. תבדוק בחוברת הדרכה של הלוח אם .. מסבירים לך בדיוק איך לחבר..
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים אתה צריך למצוא פינים של USB פנויים בלוח (לא היציאה עצמה, אלא המקור שלה) ולחבר אותם עם כבל ליציאת הUSB הקדמית במארז שלך
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מחבר אך קוראים לקבל הזה?אני יכול למצא אותו בכול חנות מחשבים?כמה הוא בערך עולה?
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים החיבור אמור להגיע לך אם המארז עצמו מהפנאל שיש בו תחיבור (USB) יוצא כבל עם פינים לחיבור ללוח אם תחפש טוב ;D
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מחבר אתה מתקוון שזה צריך להיות בתוך מה שאני צריך לפתוח בשביל חבר את הUSB כי אין לי שם כלוםאו שזה צריך להיות בתוח המארזאני חושב שלא קיבלתי אותו אתה יכול להגיד לי את השם של זה שאני יחפש אותו בחנויות
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים הייה לי פעם גם תבעייה הזאת רשמתי את הגדם של לוח אם שלי בגוגל ומצאתי הרבה הסברים ולפי זה חיברתי ועובד בסדר גמור אני מציא לך חפס בגוגלאו באתר של החברה של הלוח עם ועם לא מצאתה לך לחנות תבקש תחוברת
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מחבר אני הבנתי פחות או יותר אך לחבר אבל אני לא יודע אך קוראים לכבל כדי לקנות אותו
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אתה לא צריך לקנות אני לא ממש מכיר את המארז שלך אבל אם יש לך חיבור של USB מקדימה אז ממנו צריך לצאת כבל שבא כבר עם המארז לא צריך לקנות ככה הוא צריך להראות [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר אני מסביר לכם בפעם מי יודע כמה(וכול הפורמים אומרים אותו דבר) אין לי את הכבל הזה!!!!! :kopfpatsch: מה לא ברור יותר מזה
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים פשוט תשאל בחנות אם יש להםתסביר להם כמו שהסברת לנו ואם יש להם אז הם ידעו במה מדובר.
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים אתה לא צריך לקנות אני לא ממש מכיר את המארז שלך אבל אם יש לך חיבור של USB מקדימה אז ממנו צריך לצאת כבל שבא כבר עם המארז לא צריך לקנות ככה הוא צריך להראות הכבל שבתמונה הזאת זה כבל שמתחבר לפאנל האחורי של המארז. בשביל לחבר לחלק הקדמי, אתה צריך כבל עם החיבור השחור שיש שם, וזוג יציאות שיתחברו לחלק הקדמי במארז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.