עבור לתוכן

אינטל פרסקוט לאוברקלוק

Featured Replies

פורסם

תיכננתי לקנות אתלון 64 3 ג'יגה ולעשות לו קצת אוברקלוק,

אבל המחיר של אינטל 64 ביט 3 ג'יגה פרסקוט ירד כמעט למחיר של amd

וראיתי שזו לא בעיה כזו גדולה לעבור איתו באוברקלוק (עם הפרסקוט) את ה- 4 ג'יגה עם קירור אוויר (שזה מה שאני מתכנן לקנות)

אני יודע של כל העניין של AMD נגד INTEL נחרש, אבל אני רוצה לדעת ספציפית לגבי השניים האלה

השאלה שלי היא:

איזה מבין השניים עדיף? כמובן שרוב השימושים במחשב יהיו לגלישה ומשחקים ואני כנראה יבצע גם אוברקלוק

פורסם

האתלון הוא לא 3 גיגה...הוא מדורג כ3000+ מתחרה ב3 גיגה של אינטל...

הAMD הוא 1.8 גיגה...והוא אחלה שבעולם בOC...

עכשיו הOC תלוי הרבה במערכת שלך??.

איזה לוח תיכננת לAMD??. ואיזה לאינטל??

בגדול אתה רוצה משחקים...קח AMD....עם איזה ביג טייפון ולוח נחמד של DFI זיכרונות של טוינמוס ספק של אנרמקס כרטיס מסך 6600GT ומעלה...ויש לך אחלה מחשב למשחקים...

פורסם

שמע, המעבדים החדשים של אינטל בסוקט 775 מעולים לאוברקלוק.

אבל אינטל ב4 גיגה הרץ עדיין יהיה פחות חזק מAMD ב2.7GHZ, השאלה היא האם תגיע ל2.7GHZ בAMD והאם תגיע ל4 גיגה הרץ באינטל... AMD יתנו לך ביצועי זיכרון יותר טובים כי אתה יכול לקרוע להם את האמא עם הלוח של DFI, בחיים לא תגיע לבאסים של 310+ על אינטל, ועם TCCD אפשר לעבור את ה300 בקלות.

בתכלס בלי קירור קיצוני הAMD יתן לך קצת יותר ביצועים.. אבל אם אתה מתכנן על קירור מים מאוד חזק או גז אז לדעתי האינטל עדיף.. הם נהיים מטורפים עם קירור טוב, בAMD זה לא משפיע יותר מדי

פורסם
  • מחבר

אני קונה את הביג טייפון, יכול להיות שבעתיד אני אחליף אותו לביג ווטר

לשני המעבדים תכננתי לקנות לוח אסוס, כי אין בחנות שאני קונה ממנה DFI וזה די חשוב לי לקנות הכל מהחנות ההיא

אז מה עדיף עם לוח אסוס ועם ביג טייפון ?

ואיזה לוח של חברת אסוס או ג'יגהבייט הכי טוב לאוברקלוק ? (וכמובן לא הכי יקר...)

פורסם

ל AMD יש לך מעט אפשרויות של Asus

אחרי שפוסלים את ה A8N-SLi וה A8N-SLi Deluxe בגלל שהם זוועתיים נשאר לך A8N-SLI Premium ו A8N-E

שניהם בסדר גמור

לאינטל לעומת זאת יש לך כל כך הרבה אפשרויות

החל מ P5GD1 עם צ'יפסט 915P שהוא לא אוברקלוקר משהו

ועד ל P5WD2 שהוא חיית אוברקלוק

פורסם

AMD יתנו לך ביצועי זיכרון יותר טובים כי אתה יכול לקרוע להם את האמא עם הלוח של DFI, בחיים לא תגיע לבאסים של 310+ על אינטל, ועם TCCD אפשר לעבור את ה300 בקלות.

עם TCCD אפשר להגיע ל310+, עם DDR2 טובים אפשר להגיע ל 500

ל AMD יש לך מעט אפשרויות של Asus

אחרי שפוסלים את ה A8N-SLi וה A8N-SLi Deluxe בגלל שהם זוועתיים נשאר לך A8N-SLI Premium ו A8N-E

ויש כמובן את היציאה החדשה שלהם

A8N5X

פורסם

ויש כמובן את היציאה החדשה שלהם

A8N5X

שעוד לא יצא לי לראות אותה בביקורת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים