עבור לתוכן

תוכנה לצריבת MP3, שבה אפשר לסדר את סדר השירים ידנית

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לצרוב דיסק MP3 שיכלול כמות גדולה של שירים. הבעיה היא שבנרו אני יכול לסדר את השירים לפי הסדר הבא:

אורך השיר, שם השיר, מספר השיר וכו'. אותי זה מעצבן, כי סדר השירים לפי האפשרויות האלה לא יוצא איך שאני מעוניין שיהיה, אז אני עכשיו מחפש תוכנה שבה אני אוכל לסדר את השירים ידנית, ולא רק לפי קטגוריה מסויימת. ניסיתי בנרו אגב לסדר את השירים ידנית, אבל הם לא זזים מהמקום שלהם! אז משער שאי אפשר בתוכנת נרו.

פורסם

בטח שאפשר...כל מה שאתה צריך לעשות זה לגרור אותם לעלה או למטה.

בכל מקרה, אם אתה אומר שזה לא עובד, נסה לצרוב את ה-Mp3 בצריבת DATA ולא כדיסק מוזיקה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את מה שאמרת, באמת שאי אפשר! מוזר שאצלך כן ואצלי לא :-\.

בכל מקרה, אני שם את הדיסק בדיוידי הבייתי, שמנגן MP3 גם. הוא יזהה את הדיסק כקובצי MP3 וינגן אותם אם אצרוב את הדיסק כ-DATA?

פורסם

כמובן, אין סיבה שלא.

פורסם

אתה לא יכול לסדר שירים במצב DATA, רק לעשות PLAYLIST..

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם במצב DATA, ובאמת לא הצלחתי לסדר.

בכל מקרה, אם אני אעשה PLAYLIST עם ווינאמפ, ואנסה לצרוב אותה היא תהיה לפי הסדר או שנרו תסדר את השירים לפי השמות או קטגוריה אחרת שוב?

איך צורבים PLAYLIST אגב? אני מוסיף אותה, וקובץ ה-PP עצמו שבגודל כמה KB לבד מתווסף, בלי שום השירים שב-PP!

פורסם

בו תסביר מה אתה מנסה לעשות בבירור, לצרוב MP3 כדיסק מוזיקה או DATA?

פורסם
  • מחבר

לא משנה לי איך, העיקר שמערכת הדיוידי תוכל לזהות את שירי ה-MP3 שבדיסק, ושאני אוכל לסדר את השירים לפי הסדר שאני רוצה ולא קטגוריה קבועה מראש כמו שיש בנרו.

פורסם

אם אתה צורב כ AUDIO, אין בעיה, פשוט תוסיף את השירים ותשנה את הסדר איך שאתה רוצה... (אבל אז תוכל לצרוב רק 74-80 דקות של מוזיקה)...

אם אתה צורב כ DATA, אין אפשרות כזו לסדר את זה... יש אפשרות של PLAYLIST, אתה עושה את ה PLAYLIST ב WINAMP, שומר ביחד עם השירים וצורב, אבל השאלה האם הנגן יודע לעבוד עם PLAYLISTS או לא..

פורסם
  • מחבר

ICE, אני לא יודע אם הנגן תומך ב-PP או לא, אבל באמת שאין תוכנה שבה אני בחופשיות יכול לסדר את השירים לפי איך שבא לי מבלי לעבור כל כך הרבה טירחה?

ואני רוצה לצרוב קבצי MP3, כך שכ-AUDIO זה לא בא בחשבון, רק 12-18 שירים :-\

פורסם

תערוך את השמות של השירים ותוסיף ליד כל שם מספר

למשל אם תרצה שיר שיהייה מספר 1 ויתנגן ראשון תוסיף לו 01

דוגמא:

01 ColdPlay - Speed of Sound
02 Travis - Sing

וכך הלאה..

תעשה "סדר לפי שם"

פורסם

אתה פשוט צריך להבין שזה קבצי DATA, אין חשיבות לסדר, מה לעשות...

אם הנגן למשל מנגן שירים לפני סדר ה ABC אז אולי אתה יכול להוסיף לשמות שלהם בהתחלה

01-

02-

03-

...

ואולי אז הוא ינגן אותם לפי הסדר הזה...

פורסם

playlist לא יעזור, וזה גם לא תלוי בתוכנה בכלל (נרו) כי ברגע שאתה צורב דיסק DATA אין ייצוג לסידור הקבצים.. אין "סדר" לקבצים, הסידור נעשה ע"י הנגן (ב-99.99% מהמקרים זה אוטומטית לפי שם בלבד).

הפיתרון היחיד זה לעשות מה ש-tsvika אמר.

יש תוכנה בשם MPU (ר"ת של Music Playlist Utility) שעושה את זה אוטומטית, פחות או יותר (זה קצת מציק כי ה-playlists שהיא קוראת צריכים להיות פשוט רשימה נקיה של קבצים, והוא לא מסתדר טוב עם קבצי ה-m3u שווינאמפ [לפחות בגירסה 5] יוצר).

http://mpu.soft-ware.de

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה לכם על העזרה. אני אלך על הפיתרון והתוכנה שהצעתם.

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים