פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים ???שלום חברים,כבר לא מעט זמן המחשב שלי עושה רעשים ממש בלתי נסבלים, כמו איזה מכסחת דשא או אופנוע 500 סמ"ק. זה נמשך כמה דקות ויותר, ואז נפסק לכמה דקות ומתחיל מחדש, וככה כל הזמן. הבנתי מאנשים שסיפרתי להם את זה שזה כנראה מאווררים מלוכלכים ולא משומנים. אז קניתי ספריי לחץ אוויר, לקחתי שמן מכונות ופתחתי את המחשב והתחלתי לנקות אותו. המאווררים אכן היו מלוכלכים אבל ניקיתי כמה שיכולתי ואני חושב שגם שימנתי, כמו שרשום במדריך פה באתר. בכל אופן, זה הוריד את הטמפרטורה של המעבד בכ-10 מעלות, אבל לא פתר את הרעש.מה עוד זה יכול להיות? מה עושים במצב כזה? ??? :'( המחשב איתי כשנתיים.תודה מראש ומקווה לעזרתכם,ניר.
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים היה לי פעמים כזו בעיה או שזה הצורב כונן משהו כזה או שהגג או החלק של המארז קצת משוחרר ואז זה רוטעד ועושה רעש
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מחבר היה לי פעמים כזו בעיה או שזה הצורב כונן משהו כזה או שהגג או החלק של המארז קצת משוחרר ואז זה רוטעד ועושה רעש מה ז"א הצורב כונן?! והמארז שלי סגור הכי טוב שאפשר, אי אפשר יותר מזה.... חבר'ה תנסו לעזור לי אני צריך עזרה...תודה מראש,ניר.
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים פתח תמארז ותעצור תמאוררים אחד אחר השני... כשתמצא מה הוא גורם הבעיה טפל בו .... זה הכל לעזרה נוספת עדכן ת'תראד
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר פתח תמארז ותעצור תמאוררים אחד אחר השני... כשתמצא מה הוא גורם הבעיה טפל בו .... זה הכל לעזרה נוספת עדכן ת'תראד תודה על ההצעה הטובה. פתחתי ואכן גיליתי את המאוורר הבעייתי ללא צל של ספק: המאוורר של כרטיס המסך (ATI Radeon 9600). מה עושים עכשיו? אי אפשר לפרק רק את המאוורר ממנו, נכון? ניסיתי להשפריץ קצת ספריי לחץ אוויר עליו בזמן שהוא פעל וזה לא עזר כל כך... איך לנקות אותו?מקווה שתמשיכו לעזור,ניר.
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר חבר'ה תעזרו בבקשה, איך אני מנתק (אם אפשר בכלל) את המאוורר של הכרטיס מסך ממנו כדי לנקות אותו?ניר.
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים עים יש לזה ברגים מפלסיק שלא מיתברגים אי אפשר להוציא ואחרי זה להחזיר עים אותם ברגים ותנסה לילחוץ חזק על הגג זה מה שהיה אצלי וליפעמים צורבים כוננים עושים רעש של טרקטור אני יכל להקליט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.