עבור לתוכן

רעשים בלתי נסבלים בוקעים מהמחשב שלי - מה עושים?!

Featured Replies

פורסם

???

שלום חברים,

כבר לא מעט זמן המחשב שלי עושה רעשים ממש בלתי נסבלים, כמו איזה מכסחת דשא או אופנוע 500 סמ"ק. זה נמשך כמה דקות ויותר, ואז נפסק לכמה דקות ומתחיל מחדש, וככה כל הזמן. הבנתי מאנשים שסיפרתי להם את זה שזה כנראה מאווררים מלוכלכים ולא משומנים. אז קניתי ספריי לחץ אוויר, לקחתי שמן מכונות ופתחתי את המחשב והתחלתי לנקות אותו. המאווררים אכן היו מלוכלכים אבל ניקיתי כמה שיכולתי ואני חושב שגם שימנתי, כמו שרשום במדריך פה באתר. בכל אופן, זה הוריד את הטמפרטורה של המעבד בכ-10 מעלות, אבל לא פתר את הרעש.

מה עוד זה יכול להיות? מה עושים במצב כזה? ??? :'( המחשב איתי כשנתיים.

תודה מראש ומקווה לעזרתכם,

ניר.

פורסם

היה לי פעמים כזו בעיה או שזה הצורב כונן משהו כזה או שהגג או החלק של המארז קצת משוחרר ואז זה רוטעד ועושה רעש

פורסם
  • מחבר

היה לי פעמים כזו בעיה או שזה הצורב כונן משהו כזה או שהגג או החלק של המארז קצת משוחרר ואז זה רוטעד ועושה רעש

מה ז"א הצורב כונן?! והמארז שלי סגור הכי טוב שאפשר, אי אפשר יותר מזה.... חבר'ה תנסו לעזור לי אני צריך עזרה...

תודה מראש,

ניר.

פורסם

פתח תמארז ותעצור תמאוררים אחד אחר השני... כשתמצא מה הוא גורם הבעיה טפל בו .... זה הכל לעזרה נוספת עדכן ת'תראד

פורסם
  • מחבר

פתח תמארז ותעצור תמאוררים אחד אחר השני... כשתמצא מה הוא גורם הבעיה טפל בו .... זה הכל לעזרה נוספת עדכן ת'תראד

תודה על ההצעה הטובה. פתחתי ואכן גיליתי את המאוורר הבעייתי ללא צל של ספק: המאוורר של כרטיס המסך (ATI Radeon 9600). מה עושים עכשיו? אי אפשר לפרק רק את המאוורר ממנו, נכון? ניסיתי להשפריץ קצת ספריי לחץ אוויר עליו בזמן שהוא פעל וזה לא עזר כל כך... איך לנקות אותו?

מקווה שתמשיכו לעזור,

ניר.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה תעזרו בבקשה, איך אני מנתק (אם אפשר בכלל) את המאוורר של הכרטיס מסך ממנו כדי לנקות אותו?

ניר.

פורסם

עים יש לזה ברגים מפלסיק שלא מיתברגים אי אפשר להוציא ואחרי זה להחזיר עים אותם ברגים ותנסה לילחוץ חזק על הגג זה מה שהיה אצלי וליפעמים צורבים כוננים עושים רעש של טרקטור אני יכל להקליט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים