פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים שלום רב! כאשר אני משחק ב - Prince Of Persia:Warrior Within (אני לא בדקתי עוד משחקים, כי זה המשחק הראשון שהתקנתי, כנראה זה ייקרה בכולם->), הטמפ' של הכרטיס מסך (Leadtek 66gt) עולה עד ל - 75 מעלות וזה במגמת עלייה ואני רואה ריצודים סגולים על המסך וריבועים ירוקים על אפקט מים למשל. ...כאשר אני יוצא מהמשחק, הטמפ' צונחת ל50-51 מעלות. המחשב חדש לגמרי (3 ימים), אין בו אבק ואני חושב שיש זרימת אוויר לא רעה בכלל (החוטים מסודרים). אני ממש רוצה לפתור את הבעייה הזאת, זה לא אופייני כל כך למחשב צעיר כל כך... תודה רבה רבה רבה רבה רבה!!!!!
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים או סליחה לא שמתי לב לקטע הזה,האם הכרטיס הוא PCIE או AGP? אם AGP איזה ספק כח יש לך? ארטיפקטים זה סימן ממש לא טוב,הכרטיס דפוק...נסה לשחק עוד משחקים ותראה אם יש לך את אותם ארטיפקטים או בעיות כלשהם.
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים זו גרסת האקסטרים של לידטק?אם כן אז עוד מישהו נתקל כנראה בבעיה דומה - יש תמונהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136588.0
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מחבר אכן,יש לי את גירסת האקסטרים.הארטיפקטים אצלי לא רק בטקסטורות אלא גם באוויר במקצת.אתם אומרים להחליף?
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים אכן,יש לי את גירסת האקסטרים.הארטיפקטים אצלי לא רק בטקסטורות אלא גם באוויר במקצת.אתם אומרים להחליף?מוזר שבטמפ' כל כך נמוכות אתה רואה ארטיפקטים... טוב זה לידטק, לא מיועד לעבוד בטמפ' גבוהות.אין לך ברירה אלא להחליף כ"מ. אם הבעיה חוזרת ונישנת תתעקש שמיצדך יתיקנו לך קירור של זלמן רק שהארטיקפטים לא יופיעו שוב.
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מחבר אבל הלידטק אמור לעבוד מעולה בטמפ' הזאת לא?תודה רבה על הכל חברה!אני אחליף אותו!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.