עבור לתוכן

מדית DVD-RW של פיליפס , CMCW03 : דעה ...

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי מדית DVD-RW 4X של פיליפס במחיר של 8 שקל ליחידה (בקופסה) , רציתי לקבל דעות עליה עם מישהו מכיר , היצרן הוא CMC והקוד הוא CMCW03.

כבר הרבה זמן לא עקבתי אחרי הנושא ובעבר אני זוכר את CMC כאחת החברות הגרועות. משום מה נראה לי שראיתי שבתחום מדיות הDVD יש לCMC הרבה יותר כבוד , אך אני זוכר במעורפל ויכול להיות מאוד שאני טועה. המחיר די מפחיד למרות שאפשר להשיג רייטק בכזה מחיר. באותה החנות היו גם ורבטים + כפול 4 אך במחיר 15 ליחידה זה פי 2 :) אולי אקנה אחת לגיבויים חשובים אך עדיין רציתי לדעת איך הפיליפס המדוברים (או יותר נכון המדיה קוד) כי המחיר זול והקנייה זמינה לי.

פורסם
  • מחבר

מממ...

תאמת לא כלכך הבנתי את הקישור שלך. אני מדבר כאן על מדיה לכתיבה מחדש במהירות 4X ושואל על מדיהקוד מסויים ואיך הוא נחשב..

פורסם

האמת אין לי שום נסיון עם המדיה הזו,הדרך הכי פשוטה לראות אם זו מדיה סבבה,פשוט צרוב משהו ותעשה quality scan אם הצורב שלך תומך בזה.

פורסם
  • מחבר

כן כמובן , פשוט רציתי לדעת אם יש משהו ידוע על זה.

וכמובן אני אבדוק. לגבי שגיאות PI , אני יודע שה3500A היה אמור לתמוך עם עדכון ביוס , עידכנתי לביוס אחרון מיולי 2.1A , וניסיתי את CDSPEED 4.04 והתוכנה טוענת שהכונן לא תומך בזה.

פורסם

עד כמה שאני יודע 3500 עדיין לא תומך באופציה של PIE\PIF scanning

פורסם
  • מחבר

טוב הוא אכן לא תומך באופצייה זו.

בינתיים קניתי גם 3540 שכן תומך בבדיקת שגיאות ואלו הגרפים : תאמת עדיין אין לי ממש מושג מה הם אומרים ואיפה התוצאה הזו נכנסת.

מה שלא יהיה המדיה הזו נצרבה על ה3500A..

לגבי הקפיצה הקטנה בתחילת הגרף של הקריאה משום מה יש לי את זה גם במדית DVD רגילה של סילברליין ובבדיקה על ה3500 אין את הקפיצה הזו (מתחיל לקרוא חלק מ6 ולא מ3 שאני מקבל על ה3540 , אבל זה רק במדייה הרגילה את הRW עוד לא בדקתי על ה3500 אך אני מצפה לתוצאה זהה).

[attachment deleted by admin]

פורסם

מדיה בכלל לא רעה,לא הטופ שבטופ אבל לא רע בכלל.

עריכה:

עכשיו שמתי לב למשהו,שאתה מבצע בדיקת איכות,אתה אמור לשים אותו על מהירות 5X לא יותר! הנה דוגמא למדיית DVD-RW של TDK.

פורסם
  • מחבר

טוב ביצעתי שוב בדיקות.. היום כבר לא היו לי את הקפיצות בתחילת הקריאה.. כנראה שהצורב עבר קצת BURN IN ועם קצת שימוש הוא נכנס לפעילות אופטימלית.

מה שכן עכשיו גרף הקריאה של המדייה הרבה יותר חלק מאתמול. את בדיקת האיכות ביצעתי על X5 , עכשיו תוצאת האיכות יותר גבוהה - כנראה בגלל המהירות הנמוכה , או "השתפרות הצורב"  :). כדאי גם לציין שהמדייה נצרבה על NEC 3500A ועל פנטיום 3. שזה אולי לא האינדיקצייה הכי טובה (NEC3540 וAXP2 GHZ במחשב הזה). אולי בעתיד נבצע עוד בדיקה.

יש לי פה גם מדיית MKM A02 מסוג RW+ X4 של וורבטים , נבצע גם עליה מתישהו בדיקות להשוואה (הפיליפס עולה כמעט חצי מהוורבטים , ו8 ש"ח זה מחיר די סביר אם היא באמת די טובה).

פורסם

פנטיום 3 לא אמורה להוות בעיה לצורב,אבל נסה לצרוב על ה 3540,ותצרוב קובץ TEST שה cdspeed עושה.

כמו שאמרתי לך בפרטית,הכי חשוב זה ה PI FAILURES,זה הגורם המרכזי שקשור בתוצאה הסופית של איכות המדיה (ככל שיש יותר כשלונות של ה PI אז התוצאה תרד).

לגבי ה benchmark ב cdspeed אתה לא חייב לבצע,מספיק הצריבה של קובץ ה test והסריקה של האיכות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים