פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים לפני כמה ימים הרכבתי מחשב חדש... amd 3200 venice, dfi lp nf4u-d, 512*2 geil 400mhz cl2.5, wd 80gb ataוכמובן 6600GT... מחברת לידטק (זה שמגיע עם OC והוא עומד כרגע על 550\1125)הכרטיס ב50 במנוחה ומשהו כמו 60 במאמץ.הבעיה היא בעיקר במנוע סורס אבל ראיתי גם ארטיפקטים ב3DMARK05 ... ממש קצתיש לציין שהארטיפקטים מופיעים על פני שטח בלבד ועל טקסטורותת לא סתם באוויר, כלומר בסורס על חול (לא על בטון.. מוזר) ובHL2 על דמויות או קירות וכד', ב3DMARK05 ראיתי רק על ההר בבדיקה השלישיתהנה תמונה שממחישה את הבעיה (הארטיפקטים קופצים כל הזמן ולא נשארים במקום אחד)http://s54.yousendit.com/d.php?id=QVWG2B246O0W3EIWTB3SRH4W8תודה לעוזרים אני כבר שוקל החלפה =\
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים מחבר זה בטוח בעיה בכרטיס מסך ? לא יכול להיות שזה בגלל משהו אחר ?ועוד משהו... זה קורה רק במשחקים האלה... שמבוססים DX9... בדום 3 לא ראיתי בעיות בכלל, וגם ראיתי די הרבה אנשים בעולם שיש להם בעיות דומות (חפשו בגוגל 6600gt heat problem ותראו)האחריות תקפה חח אמרתי שהרכבתי לפני כמה ימים...תודה על התגובות המהירות מחר אני אבדוק את זה עם החנות... אין פה אף אחד שקורה לו משהו דומה ?
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים כןקרה ליבגלל שלפני כמה זמן היה לי לוח אם עם צ'יפסט של sis והכרטיס לא סובל אותםואני מצדיק את זה כי סיס הם חרא של חברה גם ככהעכשיו יעשה לי רק אם אני יעשה לאוברקלוק חזק מאוד כמו שיש לכרטיס שלך ואני לא ישים מאוורר יותר מקצועיהכרטיס שלי הוא AGP של חברת xfxשלו יש אוברקלוק של 1000 לזיכרון במקום 900 בסטוקאבל לפי ביקורות קודמות והצלחה לעשות אוברקלוק מהמפעל לכרטיסי 6600GT אקסטרים של leadtekאם הכרטיס הנוכחי שלך לא עומד במה שהוא אמור לעשות כמו כל האחרים שהם טובים אתה צריך להחליף אותוכי עם מערכת כמו שלך זה באמת לא התנגשות חומרה
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים כן קרה לי בגלל שלפני כמה זמן היה לי לוח אם עם צ'יפסט של sis והכרטיס לא סובל אותם ואני מצדיק את זה כי סיס הם חרא של חברה גם ככה עכשיו יעשה לי רק אם אני יעשה לאוברקלוק חזק מאוד כמו שיש לכרטיס שלך ואני לא ישים מאוורר יותר מקצועי הכרטיס שלי הוא AGP של חברת xfx שלו יש אוברקלוק של 1000 לזיכרון במקום 900 בסטוק אבל לפי ביקורות קודמות והצלחה לעשות אוברקלוק מהמפעל לכרטיסי 6600GT אקסטרים של leadtek אם הכרטיס הנוכחי שלך לא עומד במה שהוא אמור לעשות כמו כל האחרים שהם טובים אתה צריך להחליף אותו כי עם מערכת כמו שלך זה באמת לא התנגשות חומרה כבר החלפת את הצ'יפס SIS ? באמת איפה נעלמת בימים האחרונים :@ אני חושב שאמרת שהחלפת מעבד ולוח אם .. לאיזה החלפת? אם אתה יכול למנוע ספאם תשלח לי הודעה פרטית ^^
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים לאיזה לוח אם ישן של via p4x266 משהו כזההוא תומך עד pc133 בזיכרוןאבל המחשב עובד איתו טוב מאודזה לוח אם שהיה בבית של דוד שלי ומישהו השאיר אותו אחרי שהוא עבר לA64
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מחבר תמצל את ההאחריות..ולהבא תמונות תעלה לאתר הזה:www.imageshack.usתודה לכולם... מחר אני אדבר עם החנות ממנה קניתי כדי לנצל את האחריות...התמונה שוקלת 1.3MB וimageshack מעלים רק עד 1MB בגלל זה העלתי דרך yousendit
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.