עבור לתוכן

בעיה בחיבור טלויזיה לכרטיס מסך [צבעים].

Featured Replies

פורסם

שלום,

היום התקנתי כרטיס מסך חדש Leadtek Winfast A6600GT AGP.

חיברתי את צג המחשב - הכל תקין.

במקביל, חיברתי את מכשיר הטלויזיה באמצעות יציאת TV OUT - וכאן בעיה. הצבע הוא שחור-לבן.

כשהדלקתי את המחשב כשהטלויזיה מחוברת אליו, קיבלתי חלון (טעינת הXP ) לפיו רואים צבעים.

אחרי שהמערכתXP עלתה התמונה בטלויזיה הפכה לשחור לבן וזה אינו דבר חד פעמי.

מה עושים? מה הבעיה?

תודה מראש,

פורסם

בדרייברים באפשרויות של החיבור לטלויזיה תנסה לשנות את השידור לPAL.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, אבל זה לא עבד.

איפה יכולה להיות הבעייה - הטלויזיה הייתה מחוברת לכרטיס מסך הישן שלי עד לפני שעתיים והוא היה GFORCE 4 MMX 440 וזה עבד!

פורסם
  • מחבר

משהו חדש שגיליתי.

מחקתי את הדריברים של הכרטיס מסך [Nvidia] ויצאתי לריסט. לאחר שהמחשב עלה, כמו שיצא לכם לראות פעם רואים מסך ברזלוציה נמוכה, איקונים גדולים, צבעים באיכות נמוכה וכו'........אבל אז הטלויזיה הייתה כן בצבע.

אחרי זה שהתקנתי את הדריבר הכי חדש של NVIDIA מהאתר שלהם, שוב הצבע השחור לבן חזק לטלויזיה.

זה עוזר במשהו ?

פורסם

אם איזו רזולוציה אתה עובד כרגע (כשרואים שחור לבן בטלויזיה) ?

אם זו רזולוציה גבוה, תוריד טיפה ותבדוק אם חזר הצבע.

(אני מאמין שזה בגלל הרזולוציה, כי בחלון ההפעלה של XP (שאמרת שיש צבע בטלויזיה) הרזולוציה נמוכה, ורק אחרי זה (כשהוא נכנס לשולחן העבודה) הרזולוציה גדלה))

פורסם
  • מחבר

אם איזו רזולוציה אתה עובד כרגע (כשרואים שחור לבן בטלויזיה) ?

אם זו רזולוציה גבוה, תוריד טיפה ותבדוק אם חזר הצבע.

(אני מאמין שזה בגלל הרזולוציה, כי בחלון ההפעלה של XP (שאמרת שיש צבע בטלויזיה) הרזולוציה נמוכה, ורק אחרי זה (כשהוא נכנס לשולחן העבודה) הרזולוציה גדלה))

אני עובד כרגע עם רזולוציה של

1024X768

אבל הרזולוציה של הטליזיה נשארת קבועה : 640X480

חוצמזה, אם אתה צודק - איך זה שזה לא קרה לי בכרטיס GFORCE 4 ? ובזה כן...?

עוד דבר, אחרי שהתקנתי שוב את הדריבר של nvidia (לפני ששיניתי רזולציה), ישר אחרי שהתקנתי אז כבר המסך התחלף לשחור לבן.

זה ממש מוזר...בתמיכה של logicpc (משם קניתי) אמרו לי לשנות את סוג השידור לpal אבל זה לא עבד.

פורסם
  • מחבר

יאיר - ניסיתי להוריד רזולוציה. לא עבד.

ודבר שני, כנראה לא הבנת טוב - רואים צבעים בטלויזיה עד שלב בו מראים XP עם דגל כזה של ארבעה צבעים. אחרי זה החלון הכחול שבו כתוב XP כבר שחור לבן.

??? :nixweiss: ???

פורסם

אין לי מושג אם זה קשור או אם זה יעזור אבל תנסה להוריד את קצב הריענון ל60Hz.

*עריכה*:

אם הנ"ל לא יעזור תנסה את זה:

Now i did get it to work and i hope this little trick works for all of you who have this problem but its very simple. in you video card menu where it give you the option to change the format of the t.v. (NTSC/Pal)

Well right under that it asks you what compasite you are using and by default it is on auto select. CHANGE THIS TO WHAT EVER CORD GOES INTO YOU T.V.!!!

http://www.techsupportforum.com/showthread.php?t=60924

(זה עזר למישהו עם כרטיס כמו שלך- 6600gt)

פורסם
  • מחבר

לא :-\

פורסם

ערכתי את ההודעה הקודמת שלי, תנסה את זה.

אם זה לא יעזור גם :P תחכה למומחים ;)

פורסם

איך בדיוק חיברת?

איזה כבלים? איזה מתאמים?

פורסם

אולי תנסה דריברים יותר ישנים , שהורדתי את החדשים של NVIDIA הם עשו לי המון בעיות בתצוגה ולפי מה שהבנתי לעוד הרבה היו בעיות איתם .

תנסה את הדריברים הקודמים שיצאו .

פורסם
  • מחבר

זו לא בעיית דריברים.

וגם הפתרון באנגלית לא עזר לי.

מה שכן, חיברתי את הטלויזיה לכרטיס בכבל בננה (פין לנקבה) איפה שכתוב Y OUT (צבע ירוק), זה הדבר היחידי שמראה לי תמונה אבל בשחור לבן - כל השאר אפילו תמונה לא מראים.

יש גם חיבור של מספר פינים S-VIDEO נראה לי קוראים לזה, אבל אין לי חיבור כזה בטלויזיה אז אני צריך למצוא מתאים בין בננה לחיבור הזה בשביל לראות אם זה עובד.

עצם העובדה שראיתי בשלב מסויים צבע בטלויזיה מפריע לי, מה גורם לזה להשתנות?!?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים