פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים עים אין dvi אל תיקנה כיוון שאצלך יש חיבור dvi בכרטיס וזה מעלה ביצועים מאד מאד קוראים לזה חיבור דיגיטלי זה משפר את איכות ההקרנה קיצר קנה עים dvi זה חיבור לבן רחבבלאט כל התגובות שלך מלאות שטויות מעלות ביצועים אולי על הירח!!!לי יש GT וLCD מעולה של LG ותאמין לי אם אני יחליף אותו לא יהיו שיפורים הקיצר... עם חשוב לך PIVOT ו-8MS אז קח אותו אם לא אז את השני..
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים זה שאתה עיוור זה לא בעיה שלי אז המסך שלך דפוק אולי סמו לך שנאי dvi to לך תידע אצלי יש פי שנים יותר בהירות ועוד יותר איכות ועוד יותר יופי קיצר dvi שווווה מאד ואין כזה דבר 8 ms אולי רשום אבל שאני משחק קאונטר במסך 8 של חבר שלי ליפעמים אני מקבל קיק כי רשום 100 mx maximi אז אז תאמר שטויות וגם רשום ב net_graph 3 רשום ככה ליפעמים 5 10 פיתאום שאתה יורא 20 30 מה יש לך לומר?
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים בלאט כל התגובות שלך מלאות שטויות מעלות ביצועים אולי על הירח!!! לי יש GT וLCD מעולה של LG ותאמין לי אם אני יחליף אותו לא יהיו שיפורים הקיצר... עם חשוב לך PIVOT ו-8MS אז קח אותו אם לא אז את השני.. מה קרה לך? בדיוק אתמול התמזל לי המזל וקניתי מסך LCD עכשיו בכל משחק שאני משחק אני מוציא כפול FPS
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אם לא שמת לב הוא גם בא 700MHZ לליבה שזה 280MHZ פחות מגרסת ה-256MB וגם הוא מבוסס על זיכרון DDR לעומת ה-256 ששם הזיכרונות הם GDDR3. יש לך בכלל סיקור עליו? השוואה שלו נגד גירסת ה-256MB או השוואה שלו נגד ה-6600GT? בכלל קראת את הת'רד? כן קראתי את הת'רד...........לא היה מוזכר כאן שהגרסא של ה256 יותר חזקה, בכל זאת תודה שאמרת
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים זה שאתה עיוור זה לא בעיה שלי אז המסך שלך דפוק אולי סמו לך שנאי dvi to לך תידע אצלי יש פי שנים יותר בהירות ועוד יותר איכות ועוד יותר יופי קיצר dvi שווווה מאד ואין כזה דבר 8 ms אולי רשום אבל שאני משחק קאונטר במסך 8 של חבר שלי ליפעמים אני מקבל קיק כי רשום 100 mx maximi אז אז תאמר שטויות וגם רשום ב net_graph 3 רשום ככה ליפעמים 5 10 פיתאום שאתה יורא 20 30 מה יש לך לומר?מה?הוא אולי לא משפר ביצועים אבל הוא עוזר למחשב שלך להראות את הביצועיםשוב פעם ,מה?
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים מה לא מובן עים יש לך מסך משנת 1995 ועכשיו יש לך משנת 2005 אתה רוצה להגיד לי שאתה לא תירא מה המחשב מסוגל בצורע יותר טובה?
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים מחבר אוףףף מישהו מוכן לענות לי כי אני מבולבל כבר לגמרי.....ה DVI משפר ביצועים או לא ואם לא אז בשביל מה יש DVI מה הוא עוזר??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.