עבור לתוכן

התלבטות קשה בין 6600GT לX800GT

Featured Replies

פורסם

ההתלבטות היא שעכשיו ב KSP יש מבצע שמי שקונה 6600GT של גיגהבייט 128MB יש הנחה של 115 ש"ח ועכשיו הוא עולה 935 ש"ח

או שעדיף בכל זאת את ה X800GT

ועוד התלבטות בקשר למסך יש את ה 710T השאלה האם כדאי להוסיף עוד 90 ש"ח ולקחת את הSAMSUNG TFT 17'' 721S 8MS +PIVOT

שיש לו מהירות תגובה של 8MS לעומת 12MS ב 710T ??

תודה

פורסם

X800GT -יותר טוב , הייתי הולך עליו.

פורסם

ההתלבטות היא שעכשיו ב KSP  יש מבצע שמי שקונה 6600GT של גיגהבייט 128MB יש הנחה של 115 ש"ח ועכשיו הוא עולה 935 ש"ח

ועוד התלבטות בקשר למסך יש את ה 710T השאלה האם כדאי להוסיף עוד 90 ש"ח ולקחת את הSAMSUNG TFT 17'' 721S 8MS +PIVOT

תודה

שמע אחי לדעתי קח את הכרטיס הזול מבין השנים. מהסיבה הפשוטה שמבחינת מחני תוצאות והכל הם דיי שווים והכל גם ב-3DMARK05.

חוץ מי זה שהכרטיס החדש של ATI הוא חדש ולך תדע איזה בעיות הוא יכול לעשות בעתיד(כמו למשל הבעיה הזאת של ה-VPU). הכרטיס של נווידיה יש אותו להרבה והוא כרטיס ממש מעולה. אני אם ההיתי במצב שלך פשוט ההיתי לוקח את הזול יותר אבל עשה מה שאתה רואה לנכון זו באמת בחירה קשה..

פורסם
  • מחבר

כן באמת זה אחד השיקולים שלי שיכול להיות שבגלל שהוא כרטיס חדש הוא יעשה בעיות והכל ...ומה זה הבעיה עם ה VPU ??

ועוד שאלה למבינים האם ההבדלים בבדיקות הם רצינים או שזה הבדלים לא כל כך משמעותיים ??

וגם ב KSP אין את ה X800GT ואני קונה משם עכשיו מחשב אז אני כבר מעדיף לקנות את כל החלקים מחנות אחת ??

מה אתם אומרים מה כדאי?

תודה מראש לכולם!!!

פורסם

לך על ה 6600GT ההבדלים לא ממש גדולים ואם כבר לקנות מחנות אחת אז בטח ועם מחיר כזה כדאי ...

פורסם

ההבדלים ממש לא גדולים.

פורסם
  • מחבר

טוב החלטתי על 6600GT ומה בקשר למסך ??

פורסם

בטח ש8MS עם PIVOT

פורסם
  • מחבר

בטח ש8MS עם PIVOT

טוב עכשיו חזרתי מ KSP קניתי תמחשב סוף סוף

מסך עוד לא קניתי וזה שאמרת עם ה 8MS אמרו לי בחנות שהוא בלי DVI זה משנה ??

מה זה בכלל DVI ??

פורסם

ההתלבטות היא שעכשיו ב KSP  יש מבצע שמי שקונה 6600GT של גיגהבייט 128MB יש הנחה של 115 ש"ח ועכשיו הוא עולה 935 ש"ח

תודה

יש בdigma עם 128 זיכרון (x800gt) ב930 שקל!!!!!!!!!!!! תקנה אותו!!!!!

פורסם

יש בdigma עם 128 זיכרון (x800gt) ב930 שקל!!!!!!!!!!!! תקנה אותו!!!!!

:screwy:

אם לא שמת לב הוא גם בא 700MHZ לליבה שזה 280MHZ פחות מגרסת ה-256MB

וגם הוא מבוסס על זיכרון DDR לעומת ה-256 ששם הזיכרונות הם GDDR3.

יש לך בכלל סיקור עליו? השוואה שלו נגד גירסת ה-256MB או השוואה שלו נגד ה-6600GT?

בכלל קראת את הת'רד?

פורסם
  • מחבר

עזבו את הכרטיס כבר סגרתי בחנות על 6600GT

מה עם המסך??? זה דחוף יכול להיות אני כבר מחר שאני מקבל את המחשב אני אקנה כבר מסך...

פורסם

דבר ראשון תתחדש ;) ( אני אסביר לך למה הקריצה מאוחר יותר ) ודבר שני לדעתי לך על ה710T - מסך מוצלח , לא יקר גם DVI וגם VGA רגיל גם PIVOT וכיוון גובה ( ב721 אין כיוון גובה למרות הPIVOT ) או אם אתה רוצה יש גם את ה730B שגם עולה קרוב במחיר אבל ללא PIVOT עם DVI

אתה לא תרגיש בהבדל בינו ובין ה721 במשחקים או בסרטים ( הרבה הבדל אין לך בין 12 ל8 MS אז לפעמים חבל להשקיע )

בהצלחה ושוב תתחדש ;)

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תתחדש ;) ( אני אסביר לך למה הקריצה מאוחר יותר ) ודבר שני לדעתי לך על ה710T - מסך מוצלח , לא יקר גם DVI וגם VGA רגיל גם PIVOT וכיוון גובה ( ב721 אין כיוון גובה למרות הPIVOT ) או אם אתה רוצה יש גם את ה730B שגם עולה קרוב במחיר אבל ללא PIVOT עם DVI

אתה לא תרגיש בהבדל בינו ובין ה721 במשחקים או בסרטים ( הרבה הבדל אין לך בין 12 ל8 MS אז לפעמים חבל להשקיע )

בהצלחה ושוב תתחדש ;)

:xyxthumbs:

תודה

אני עדיין לא הבנתי מה נותן ה DVI הזה ??

באמת שמתי לב בחנות שאין לו כיוונון גובה ל 721

ועל הקטע של ההשקעה זה העניין שכמעט אין השקעה ..

ועדיין לא הסברת לי למה הקריצה אחי ;)

עריכה: יש לי הרגשה שאני יודע למה הקריצה חח

פורסם

עים אין dvi אל תיקנה כיוון שאצלך יש חיבור dvi בכרטיס וזה מעלה ביצועים מאד מאד קוראים לזה חיבור דיגיטלי זה משפר את איכות ההקרנה קיצר קנה עים dvi זה חיבור לבן רחב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים