פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים צודקלא יודע מאיפה נכנס לי ה-ADVD-RAM היא סוג של מדיה רב פעמיתbitsetting לא מעלה את רמת האיכות (ואין לו שום קשר לאיכות). השיטה הזאת מאפשרת לצרוב DVD+R כך שיראה כמו DVD-ROM ויקרא ע"י מכשירים שלא תומכים ב-DVD צרוב. אבל גם כאן לא כל המכשירים יצליחו לקרוא את הדיסק (כמו ה-Gretz הישן שלי).
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים אנשים טועיםלא צריך להתבייש בזה שעשית עריכה ושנית את ההודעה שלךגם אני יכול לערוך את ההודעה המקורית שלי ולהגיד שכתבתי DVD-ROM ואתה לא רואה טוב, אבל יש לי מספיק כבוד בשביל להודות בטעות.
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים למה סתם להגיד שערכתי מ"איכות" ל"תמיכה" זה ממש לא נכון, פשוט לא זכרתי את השם של זה, אז חיפשתי וערכתי והוספתי את השם...
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים עדיין לא מצדיק את זה שצריך להתקע בעבר על VCD.היום מאוד נפוץ בשוק צריבת DVD ולכן גם קריאהאני ממליץ לכל מי שיש בעיות שיחפש קצת וימצא DVD מתאים.אולי אפילו הנגנים הפשוטים של ה300 שקל מסוגלים לזה - לא שהם שווים באמת המון.
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים ואם אתה רוצה לבדוק לפני צריבה אם DVD מסויים תומך, תריץ עליו חיפוש פה:http://www.videohelp.com/dvdplayers.php?DVDnameid=3489&Search=Search&
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.