פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים אבל גם הDVD-R מאוד נתמך בהרבה נגניםאם אתה מנסה משהו אז כדאי שתנסה גם בDVD-R
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים בטח שיש סיבהיש מספיק נגנים שלא יודעים לקרוא DVD צרובVCD כמעט כל נגן יודע
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים ה-DVD של Getz שליאו כל DVD מלפני 2-3 שניםוכל DVD שמוכרים לך בשקל שלושיםרק החברות הטובות מהשנה שנתיים האחרונות קוראים צרוביםלא חסרים קוראים מחברות לא מוכרות שנמכרות בארץ כמו זבובים שלא קוראים צרוביםלאחרונה חיפשתי DVD קורא מינוס ופלוס ועברתי על איזה 10 חברות לא מוכרות עד שמצאתי אחד כזה, חלק מהם לא קראו לא פלוס ולא מינוס.
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים מוזר לי מאוד.ואם הפקתי סרט ביתי כחוק ואני רוצה לצרוב אותו על DVD, אז אני לא יכול? לא נראה לי פה משהו...לי אישית יש DVD של פיוניר מלפני כ-2-3 שנים שקורא מצוין כל דבר מינוס ופלוס.אולי אנחנו מדברים על דברים שונים?
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים זה לא קשור לחוקי או לא חוקי, זה עניין של השקעה בטכנולוגיה.זה פשוט שקוראים ישנים/של חברות זולות לא יודעים לקרוא דיסקים צרובים כי תמיכה בכאלה דיסקים דורשת הוספת חומרה שעולה כסף ומעלה את המחיר של המוצר.בנוסף לפני 3 שנים DVD צרוב לא היה נפוץ.חברות עם שם (פיוניר/טושיבה/LG/סוני/ועוד...) בדרך כלל יסתדרו עם דיסקים צרובים (לפחות אחד מפלוס ומינוס). חברות בלי שם יחסכו בדרך כלל...זה כמו שלפני איזה 6 שנים היו כונני CD רגילים למחשב שלא ידעו לקרוא דיסקים צרובים CD-R כי כשהקורא יוצר לא היתה דרושה לקריאה של צרובים.
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים DVD שבא מהמפעל הוא DVD-RAM ולא DVD-Rמה ההבדל בדיוק בטכנולוגיה אין לי מושג, אבל יש הבדל.
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים זה לא DVDRAM זה DVDROM נראה לי.ואפשר(נקרא Bitsetting) לצרוב על דיסק + ושהDVD יזהה אותו כDVDROM. (ואז, כמובן, רמת התמיכה עולה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.