עבור לתוכן

הcatalyst החדש יצאה גירסה 5.8 עידכון:יצאה רישמית מati

Featured Replies

פורסם

את זה אני כבר יודע סתם ציינתי את זה :silly:

פורסם

אהלן חבר'ה!

יש לי X800 XT 256 ALL IN WONDER....

עזבו שאני עצבני כי אני חושב שהביצועים שאני מקבל לא תואמים את החומרה שיש לי [P4 3.2:ג'יגה זכרון:AUDIGY2 ZS ואני מקבל בין 15 ל-70 או 80 FPS בBF2 בלי פילטרים ועל 1024X768 ..או קבלת רק 150FPS ב COD כאשר כרטיס כמו 9800 מקבל 200 ומעלה...]

אז יש לי בעיה אחרת...עם ה- CCC של ATI... [קונטרול סנטר החדש]:

זה מה שאני מקבל כשהמחשב עולה לאחר איתחולו:

http://mama8.250free.com/CCCProblem.JPG

מה זה יכול להיות? אין לי גישה ל-CCC בכלל... ואין עוד משתמשים במחשב שלי... אני עולה כ ADMIN כך שמשהו מסריח פה.

למישהו יש מושג לגבי אחת הבעיות?

[נ.ב-איך אני משווה בנצ'מרקים שלי במשחקים וכו'... לעומת מה שאני אמור לקבל? כדי שאדע אם זה טוב או לא?]

פורסם

יגאון בכרטיס שלך לא מתקינים דרייברים רגילים

פורסם

יגאון בכרטיס שלך לא מתקינים דרייברים רגילים

חמודי...

לפני שאתה מתהלל ש"פתרת לי את הבעיה".. אולי תבדוק את עצמך קודם?

מה אתה חושב שאני, איזה ילד קטן ומחוצ'קן שלא מבין במחשבים?

אולי תיכנס אתה לאתר של ATI... ותלך ל DRIVER DOWNLOAD ולראשונה בחייך תיכנס לעמודה של ALL IN WONDER?[כי אף פעם לא ניסית].

נו? מה יש שם להוריד? ...אני אחסוך לך:

https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=293

ב-ד-י-ו-ק אותו דרייבר... רק שיש תוספת של קובץ בשביל שבב הטלוויזיה [VIVO] והרדיו של הכרטיס...

ותאמין לי שהורדתי משם ולא מעמודת RADEON [למרות שזה לא משנה]...

אז מי עכשיו "גאון של אמא"?

כשתתפקח ,תדע לעזור באמת בבעיה, ותלמד לא לדבר בזלזול לאנשים...תודיע לי...

יום טוב.

פורסם

נו הייתי בטוח שהתקנתה אחד רגיל

הקיצר תעשה מה שעומרי עשה

גם לי זה עשה בעיות בהתקנה אחרי כמה פעמים שהסרתי והתקנתי מחדש זה עבד

פורסם

זו הפעם הראשונה שאתה מתקין את ה-CCC, או שזו בעיה שהופיעה רק ב-5.8?

פורסם

מממ...ניסיתי כמה פעמים.... גם עם ה 5.6 וגם עם ה 5.7... וכל פעם שניסיתי לעשות קליק ימני על הדסקטופ ולהפעיל אותו זה לא הגיב כלל.

עם ה 5.7 זה לפחות הראה לי ת'הודעה שהראיתי בלינק ב STARTUP של המחשב...

עוד לא התקנתי את ה-5.8 אבל אני אנסה... [לא נראה לי שישתנה משהו]

מה שכן... הורדתי את קובץ ההתקנה תמיד מהאתר הרשמי של ATI ואני זוכר שמשום מה באמצע ההתקנה קיבלתי ERROR קטן

שכותרתו היתה IKERNEL...  אך ההתקנה המשיכה כסדרה

ועובדה שהדרייברים מתפקדים..

הדבר שיותר חשוב לי... זה רמת הביצועים הנוכחית שלי..

ב-3DMARK 2005 עשיתי את הבדיקה המלאה ברזולוציה 1024*768 והציון שקיבלתי היה 5364אבל אין לי עם מי להשוות את זה...אם זה תקין...

שוב המפרט שלי : P4 3.2......ג'יגה זכרון......X800 XT 256 AGP.....AUDIGY 2 ZS.... אחלה מחשב..

אגב ב BF2 אני משתמש באודיו על בסיס HARDWARE [אודיג'י]+EAX...ואני מקבל FPS מגעיל לפעמים...

אבל הבנתי שאם יש לי כרטיס קול טוב אז לא צריך להיות עומס על המחשב...כי הוא לוקח ת'עבודה עליו...

ממש מוזר

פורסם

התקנת את ה-.NET Framework?

פורסם

בטח שהתקנתי אחי! יש לי את הגרסה 1.1 נראה לי ... האחרונה...

אחרת בכלל הוא לא היה נותן לי להתקין ת'דרייברים או היה מודיע לי שאין לי...

מאז התקנת ה NET FRAMEWORK כל פעם כשהייתי מפעיל ת'מחשב הוא לא היה עולה במלואו אלא מגחע למסך ה LOG IN שלבחירתי להיכנס כאדמין או

כאורח.... אז לא אהבתי את זה... ומחקתי את ה"אורח" דרך START> STEEINGS>MANAGE ACCOUNTS... משהו כזה

ועכשיו הווינדוס עולה כרגיל...

בכל מקרה...האם יש איזה לינק בו אני יכול להתקין את ה NET FRAMEWORK הזה שוב? [בשביל מה החרא הזה בכלל?]

:screwy:

פורסם

יש מישהו שמבין בכלל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים