עבור לתוכן

הבהובים וצורות מוזרות בכל משחקי המחשב.

Featured Replies

פורסם

:'(

שיחקתי לי בשקט כמה שנים טובות בלי שום בעיות ובלי שום שינוי הגדרות ופתאום בזמן שאני משחק ב- CS 1.6 המשחק מתחיל להבהב ו"להשתגע" ריבועים, משולשים וכל מיני צורות מבולגנות מופיעות על המשחק והוא פשוט קורס. חשבתי שהבעיה היא רק במשחק הזה... התקנתי משחק נוסף אותה בעיה... עוד משחק אותה בעיה, שום משחק לא עובד. עשיתי בדיקה ב- DXDIAG ובטסטים של Direct3D גם כן הופיעו המשולשים וצורות המשונות אבל המחשב לא כתב שיש שגיאה כלשהי והטסט פשוט ניתקע אבל לא אמר שיש שגיאה כלשהיא.

ניסיתי הכל, מחקתי את הדרייבר והתקנתי שוב, הורדתי את העידכונים הכי חדשים, עשיתי הכל ועדיין לא עובד.

אז למה זה קרה לא נגעתי בשום הגדרות מזה למה למה?

הכרטיס מסך שלי:

NVIDIA GeForce4 MX 440

תודה...

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה זה דחוף... :-\

אני גם רוצה לשאול בהזדמנות מה הקשר של ה- BIOS לכרטיס מסך? אולי הבעיה היא ב- BIOS אבל אני מפחד לגעת שם בהגדרות כי טעות אחת קטנה וילך המחשב...

פורסם

קוראים לזה ארטיפקטים, זה מראה שהכרטיס כבר לא יכול לסחוב יותר, כנראה מאוד ישן, או שעשית אוברקלוק (בלי לשקר) אני מציע לך שתתקין קודם דריוורים אחרים.......אם לא מצליח תפרמט........אם עדיןן לא תחליף כרטיס

פורסם

הכרטיס שלך גוסס....אפשר להגיד כבר מת יהי זכרו ברוך,ותתחדש על כרטיס המסך החדש שאתה הולך לקבל\לקנות.

פורסם

תבדוק אם המאוורר שעל הכרטיס (אם יש כזה) הפסיק לעבוד, זו יכולה להיות סיבה להתחממות יתר ולארטיפקטים שאתה רואה.

פורסם

זה בסיסי אבל תבדוק את החיבור למחשב, לפעמם החיבור רופף והכרטיס מתחרפן.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם על התגובות!

מה זה אוברקלוקינג?

מה גוסס?! איך ישר הגעתם למסקנה הזאת?

בכל זאת אני אפרמט את המחשב וניראה אם הבעיה תימשך...

אם הכרטיס מסך הלך לעולמו על מה אתם ממליצים? איזה כרטיס מסך יחסית זול וטוב למשחקים?

פורסם

לא בהכרח גוסס ולא ומת. אתם ממהרים להסיק מסקנות.

כמו שאמרו פה מעליי, תבדוק את החיבור לחריץ, תוציא אותו ותחבר אותו שוב וטוב ובאותו זמן תבדוק אם המאוורר חי (כמובן בזמן שהמחשב פועל).

(לי יש 66gt שיש לו גם ארטיפקטים וביום ראשון אני הולך להחליף אותו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים