עבור לתוכן

ציפצוף מוזר במחשב

Featured Replies

פורסם

מידי פעם יש לי ציפצוף במחשב רק אחד כמו ביפ כזה וזהו כמעט פעם בשבוע שבועיים זה קורה

אין שום הודעה שום תקלה איך אני יכול לדעתמה זה ,ומאיפה זה בא ??

והאם יש איזה סריקה שבודקת תקלות בחומרה במחשב ?

פורסם

אם לא קורה כלום כלומר המחשב ממשיך לעבוד כרגיל פשוט תתעלם מזה :xyxthumbs:

פורסם

שתי אפשרויות - אחת היא שכאשר אתה לוחץ על הרבה כפתורים בבת אחת - קורה בעיקר במשחקים.

שניי היא שאופציית ה-ToggleKeys מופעלת וכך כל פעם שאתה לוחץ על אחד מכפתורי ה-Lock יש ביפ מספיקר המחשב. כדי לבטל יש להיכנס ללוח בקרה->אפשרויות גישות ולהוריד את הסימון מ-ToggleKeys.

פורסם

שתי אפשרויות - אחת היא שכאשר אתה לוחץ על הרבה כפתורים בבת אחת - קורה בעיקר במשחקים.

שניי היא שאופציית ה-ToggleKeys מופעלת וכך כל פעם שאתה לוחץ על אחד מכפתורי ה-Lock יש ביפ מספיקר המחשב. כדי לבטל יש להיכנס ללוח בקרה->אפשרויות גישות ולהוריד את הסימון מ-ToggleKeys.

וגם יש תמיד סיכוי שהביוס שלו מכוון לצפצף כל פעם שהוא עובר טמפ' מסויימת, ובגלל שבמאמץ הטמפ' מאוד גבולית עם מה שהוגדר אז אתה שומע צפצוף קטן וזהו.

פורסם

צפצוף , זה בד''כ בעייה של טמפ' קיצונית.

פורסם

וגם יש תמיד סיכוי שהביוס שלו מכוון לצפצף כל פעם שהוא עובר טמפ' מסויימת, ובגלל שבמאמץ הטמפ' מאוד גבולית עם מה שהוגדר אז אתה שומע צפצוף קטן וזהו.

אבל הביוס מתחיל לצפצף כשטמפרטורת המעבד והלוח אם עולה מהמותר, לא הכרטיס מסך.

פורסם

יש גם צפצוף שאפשר להגדיר בביוס, אני לא זוכר איך זה נקרא..

משהו at post

משהו עם המילה לצפצף..

פורסם

אבל הביוס מתחיל לצפצף כשטמפרטורת המעבד והלוח אם עולה מהמותר, לא הכרטיס מסך.

כשאתה משחק במשחק כבד אתה חושב שהמעבד לא נטחן?

בלוחות אפשר להגדיר גם שיצפצף ב-60/70. באינטלים של היום עם הקירור המקורי הטמפ' האלה מושגות בקלות.

פורסם

לרוב זה מוגדר על טמפרטורות גבוהות מאוד. מעל 90 מעלות - כנראה שהוא שיחק עם ההגדרות בביוס.

עריכה:

אוי...התבלבלתי בין שתי הת'ראדים על צפצופים:kopfpatsch:

ההודעה הנוכחית וכן הקודמת שלי בת'ראד לא קשורות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים