עבור לתוכן

SLI - השקעה לטווח הרחוק או הקרוב?

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לדון בנושא זה אבל יש לי שאלה פה לחברי הפורום.

מה דעתכם על טכנולוגיית ה SLI, שכאמור היא לא חידוש מהפכני בכלל והדבר היה קיים שנים רבות לפני כן רק בשינוי אדרת קל...

בכל מקרה מה אתם חושבים על רכישת לוחות SLI ? יש אנשים שמצד אחד רואים בזה השקעה לטווח הרחוק :

אתה קונה לוח במחיר טיפה יותר יקר, אבל יותר מאוחר בירידת מחירים של כ.מסך אתה יכול לקנות כרטיס מסך נוסף במחיר מוזל וקבל כפל ביצועים.

מצד שני אפשר לומר שבזמן שלכרטיס שרכשת ירד המחיר כבר יהיה כרטיס חדש במחיר סביר שיקנה לך הרבה יותר ביצועים משני כרטיסים ביחד שיהיה לך ככה שSLI עשוי להיות ביזבוז מוחלט.

תראו, אני חושב שזה גימיק לעשירים, פשוט ככה - מי שיש לו כסף קונה פשוט 2 כרטיסים ועושה דאווינים עם הביצועים. אבל בתכלס אחרי חצי שנה שנה כבר יצא כרטיס יחיד במחיר הרבה יותר סולידי מאשר שני הכרטיסים שהוא קנה ביחד והכרטיס הזה יתן לך הרבה רבה יותר ביצועים משניים ישנים ביחד..

מה דעתכם על SLI - הלוחות בכלל והכרטיסים

זה נראה לכם דבר כדאי ? מה דעתכם בנושא ? :s05:

פורסם

קפיצות הביצועים הרציניות תמיד מתרחשות עם שדרוג האלגורתימים ולא עם שידרוג החומרה

כלומר להוסיף עוד כוח לא יתן ביצועים השווים לכרטיסים המוכנים לAPI הבא שיצא עם הויסטה

פורסם

במילים פשוטות - השקעה לעתיד זה מונח בעייתי במחשבים. ובכלל לא מומלץ להשקיע בחומרה ישנה , אז נכון שהSLI יפתח לך אפשרות תוספת ביצועים , אבל במקביל הוא יכול להגביל אותך לא מעט, ככה שזה מתאזן בסוף. יותר מיזה - היחוד של SLI מתבטא רק בכרטיסי הHIGE END כי בפחות מיזה תמיד יהיה כרטיס חזק יותר שישתוה לSLI על כרטיסים חלשים , ואם יהיה לך כסף בעתיד לקנות כרטיס כזה (זה לא שהמחיר שלהם יורד פי 10 ) אז כבר יהיה לך כסף לעשות שידרוג כללי נבון יותר.

כמו שאמרת - הSLI זה יותר לאנשים עם בעיית כסף חמורה (יותר מדי אפסים בחשבון הבנק) הרבה יותר מאשר השקעה לכוח עיבוד נוסף בעתיד.

פורסם
  • מחבר

ללא ספק מדובר פה במותרות, אבל שמביאים לך טכנולוגיה יחסית "ישנה" ומשיקים לך אותה בצורה כזו זה דיי לא נבון, כי בכל מקרה זה כמו ללכת צעד אחד אחורה,

ובתכלס כרטיסי DUAL CORE גרפיים הרבה יותר חזקים מ SLI לא ?

מעניין איך כרטיסי דיול קור מתפקדים שניים כאלו ב SLI..

פורסם

אני רואה ב-SLI אופציה נחמדה "להחזיק מעמד" לא יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים