פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים אז ככה אני כבר המון זמן עם 2 כוננים 40 ו 20 ששניהם אוחדו באמצעות דיסק דינמי לאחד והכל עבד כרגילעכשיו עשיתי ghost של כל תוכן הכוננים (נחשב לכונן אחד) לדיסק קשיח אחר ואז מחקתי את שתיי הכוננים והחלפתי את הדיסק 20 ב 40ככה שעכשיו יש לי 2 של 40 גיגה עשיתי אותם דינמיים והעתקתי בחזרה את המידע עכשיו הפעלתי מחדש ניתקתי את הדיסק שאליו העתקתי את כל המידע בהתחלהוהפעלתי מחדש ו אין שום קבצים בדיסקים שהעתקתי אליהם (שוב נחשב לכונן אחד) אבל שאני בודק את הגודל של הכונן רשום שחצי ממנו תפוסבדיוק כמו שאמור היה להיות רק בלי כל קובץ בתוכוניסיתי גם להיכנס דרך cmd ולראות עם יש קובץ וגם שם הוא רושם שאין קבציםמה אפשר לעשות?זה מלא חומר שכרנאה הלך
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים השתמש ב Ghost Explorer על מנת לשחזר את הקבצים.לדעתי לא תוכל לשחזר את ה Image ישירות על דיסקים בנפח שונה, לא כאשר מדובר ב Volume דינמי.
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים מחבר תודה השתמשתי ב explore של prtition magic משום מה משם הוא קרה את הקבצים העתקתי לכונן אחר עשיתי את כל התהליך מחדש ועכשיו הכל עובד פיקס
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים גם אופציה.בגלל שהדיסקים היו שונים, אני מניח שה Allocation Tables נכתבו לא במקום המתאים, בגלל זה לא ראית את הקבצים.
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים מחבר ייתכןאבל עשיתי את זה שוב ועכשיו הכל בסדרכנראה ה manage של windows עשה שגיאה בטעות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.