עבור לתוכן

מסך lcd חדש של סמסונג ושאלה בקשר לכרטיסי מסך..

Featured Replies

פורסם

1) מה התפקיד של הצינורות עיבדו ואיך אפשר לפתוח אותם ואם פותחים אותם מה זה נותן?

2)מה ההבדל בין כרטיסי agp לכרטיסים אחרים?

קניתי מסך חדש של סמסונג  syncmaster 710n  8ms  ושאני פותח אותי ושיש מסכים כהים בד"כ שחורין שפותחים את המסך יש נקודה זוהרת במסך כאילו זה נקודה שרופה שלפעמים היא נעלמת ולפעמים היא מופיעה מה אני צריך לעשות ? להחליף אותו?

פורסם

קניתי מסך חדש של סמסונג  syncmaster 710n  8ms  ושאני פותח אותי ושיש מסכים כהים בד"כ שחורין שפותחים את המסך יש נקודה זוהרת במסך כאילו זה נקודה שרופה שלפעמים היא נעלמת ולפעמים היא מופיעה מה אני צריך לעשות ? להחליף אותו?

אם הבנתי אותך נכון אז יש לך פיקסל שרוף (הם אתה מציג את כל המסך בלבן - הוא בצבע אחר, נכון?)

תנסה להחליף אותו

פורסם

2)מה ההבדל בין כרטיסי agp לכרטיסים אחרים?

כיום ישנם שתי אפיקים לכרטיסי מסך - AGP הותיק ו-PCI-E החדש.

ההבדל ביניהם הוא בתעבורת המידע שעובדת באפיק מהמעבד לכרטיס מסך כשבאפיק AGP היא עוברת על מהירות 66 מגה הרץ, וב-PCI-E על 100.

פורסם

ברוך הבא לפורום :)

תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

פורסם

AGP זה אפיק שמסוגל לשלוח או להעביר מידע , במהירות של X8 (שכחתי מהירות מדוייקת)

PCI-E זה אפיק שמסוגל לשלוח או להעביר מידע עד מהירות X16 , ויש לו גם אפשרות לקבל ולשלוח בו זמנית כל אחד במהירות X8 . (ל-AGP אין אפשרות לשלוח ולהעביר מידע בו זמנית)

פורסם
  • מחבר

תודה על העזזרה..

עכשיו אני מבין..

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג איך אבל הפיקסל השרוף נעלם..

יש מצב שזה יחזור?

פורסם

הסמסונג 710N הוא 12ms

פורסם

אין לי מושג איך אבל הפיקסל השרוף נעלם..

יש מצב שזה יחזור?

שמע כנראה שזה לא פיקסל שרוף אלא לכלוך/אבק. תבדוק את זה. גם אני כשקניתי תמסך חשבתי שיש פיקסלים כשבעצם זה היה נקודות אבק.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אין מצב זה לא אבק אני ניקתי מאתיים פעם והיא הייתה זוהרת אתה רואה שזה פיקסל ולא אבק כל פעם זה היה צבע אחר גם..

פורסם

פיקסל שרוף תחליף וזהו

פורסם
  • מחבר

אבל אני עובד איתו כבר שבועיים או שלוש והנקודה הזאת נעלמה לא יודע איך אין לי מה להגיד לו למה אני מחליף כי אם המוכר יבדוק הוא לא יראה כלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים