פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים 1) מה התפקיד של הצינורות עיבדו ואיך אפשר לפתוח אותם ואם פותחים אותם מה זה נותן?2)מה ההבדל בין כרטיסי agp לכרטיסים אחרים?קניתי מסך חדש של סמסונג syncmaster 710n 8ms ושאני פותח אותי ושיש מסכים כהים בד"כ שחורין שפותחים את המסך יש נקודה זוהרת במסך כאילו זה נקודה שרופה שלפעמים היא נעלמת ולפעמים היא מופיעה מה אני צריך לעשות ? להחליף אותו?
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים קניתי מסך חדש של סמסונג syncmaster 710n 8ms ושאני פותח אותי ושיש מסכים כהים בד"כ שחורין שפותחים את המסך יש נקודה זוהרת במסך כאילו זה נקודה שרופה שלפעמים היא נעלמת ולפעמים היא מופיעה מה אני צריך לעשות ? להחליף אותו?אם הבנתי אותך נכון אז יש לך פיקסל שרוף (הם אתה מציג את כל המסך בלבן - הוא בצבע אחר, נכון?)תנסה להחליף אותו
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים 2)מה ההבדל בין כרטיסי agp לכרטיסים אחרים?כיום ישנם שתי אפיקים לכרטיסי מסך - AGP הותיק ו-PCI-E החדש.ההבדל ביניהם הוא בתעבורת המידע שעובדת באפיק מהמעבד לכרטיס מסך כשבאפיק AGP היא עוברת על מהירות 66 מגה הרץ, וב-PCI-E על 100.
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים ברוך הבא לפורום תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור להודעה הראשונה שלך.
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים AGP זה אפיק שמסוגל לשלוח או להעביר מידע , במהירות של X8 (שכחתי מהירות מדוייקת)PCI-E זה אפיק שמסוגל לשלוח או להעביר מידע עד מהירות X16 , ויש לו גם אפשרות לקבל ולשלוח בו זמנית כל אחד במהירות X8 . (ל-AGP אין אפשרות לשלוח ולהעביר מידע בו זמנית)
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים קניתי מסך חדש של סמסונג syncmaster 710n 8ms ושאני פותח אותי ושיש מסכים כהים בד"כ שחורין שפותחים את המסך יש נקודה זוהרת במסך כאילו זה נקודה שרופה שלפעמים היא נעלמת ולפעמים היא מופיעה מה אני צריך לעשות ? להחליף אותו?הסמסונג 710N הוא 12ms
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים אין לי מושג איך אבל הפיקסל השרוף נעלם..יש מצב שזה יחזור? שמע כנראה שזה לא פיקסל שרוף אלא לכלוך/אבק. תבדוק את זה. גם אני כשקניתי תמסך חשבתי שיש פיקסלים כשבעצם זה היה נקודות אבק.
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר אין מצב זה לא אבק אני ניקתי מאתיים פעם והיא הייתה זוהרת אתה רואה שזה פיקסל ולא אבק כל פעם זה היה צבע אחר גם..
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר אבל אני עובד איתו כבר שבועיים או שלוש והנקודה הזאת נעלמה לא יודע איך אין לי מה להגיד לו למה אני מחליף כי אם המוכר יבדוק הוא לא יראה כלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.