עבור לתוכן

עזרה בנושא תביעה,אם מישהו מבין בזה אנא עזרו

Featured Replies

פורסם

אז ככה,אתמול אח שלי מקבל דואר רשום,הוא פותח ולהפתעתו הוא מוצא כתב תביעה על זה שהוא גרם לתאונה מלפני איזה שנתיים...עכשיו ככה:

דבר ראשון השם והת"ז הם של אח שלי,מספר רשיון הרכב הפוגע הוא לא!

אח שלי לא היה אף פעם מעורב בתאונה כלשהי,לפי כתב התביעה הוא נסע אחורה ופגע ברכב שהיה מאחוריו,החלון הקדמי שבור,הפרונט דיי קבצ'ה...הרכב הפוגע הוא על שם איזו גלידריה בהרצליה (לא הבנתי אם הוא כביכול שכר משם רכב או עבד שמה אני צריך לשאול עוד פעם)...הקטע שבחיים הוא לא עבד בשום מקום כזה...והקטע שהכי קורע זה שאין לו בגלל רשיון על רכב!!! רק על אופנוע!!! :bash:

הוא דיבר עם עורכת הדין שמבצעת את התביעה והוא מסביר לה שזה פעם ראשונה שהוא שומע על זה ושאין לו שום קשר לתאונה..היא הייתה דיי סימפטית והסבירה שטעויות כאלו הם ממש לא נדירות,שייתן לה יום יומיים לבדוק את הנושא והיא תחזור אליו.

השאלה שלי במקרה והיא לא תחזיר תשובה או שמתעקשת ולהמשיך עם התביעה,אז מה? עכשיו הוא צריך להתרוצץ עם עורך דין וכל השטויות האלו? תארו לעצמיכם שפתאום אתם מקבלים תביעה על משהו שלא עשיתם....מה קורה פה?

פורסם

תן לעורכת דין שלך לטפל בזה.

במקרה הכי טוב אולי תוכלו לתבוע את מערכת המשפט על הטעות, או את התובע על הוצאת דיבה.

ובמקרה הנורמלי, פשוט לא יקרה כלום והתביעה תתבטל עקב טעות.

פורסם

במקרה הכי טוב אולי תוכלו לתבוע את מערכת המשפט על הטעות, או את התובע על הוצאת דיבה.

שומע, התקשרו קודם מענק הוידאו.. ביקשו שתחזיר את הסרט שאתה חיי בו...

פורסם
  • מחבר

תן לעורכת דין שלך לטפל בזה.

אין לי (או לו) עורך דין....הוא יצטרך להתרוצץ עכשיו? :kopfpatsch:

פורסם

העורך דין שאבא/אמא מעסיקים - אין?

בטוח יש לאחד מההורים (אם לא לשניהם) עורך דין לעסק שהם נמצאים בו אולי הוא יוכל לעזור.

או בכלל עורך דין שהם שוכרים.

וגם בלי עורך דין אפשר לגשת לתביעה ופשוט להוכיח שזה לא הוא בלי בעיה עם הפרטים שנתת כאן.

תחכה יומיים לתשובה.

אגב, Milford Cubicle, אין לי ידע כל כך במשפט, רשמתי בהנחה למקרה הכי טוב שהוא יכול לתבוע כספית

על ההתרוצצויות שלו בגלל טעות שלהם.

פורסם

שומע, התקשרו קודם מענק הוידאו.. ביקשו שתחזיר את הסרט שאתה חיי בו...

:lol:

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

העורך דין שאבא/אמא מעסיקים - אין?

בטוח יש לאחד מההורים (אם לא לשניהם) עורך דין לעסק שהם נמצאים בו אולי הוא יוכל לעזור.

או בכלל עורך דין שהם שוכרים.

וגם בלי עורך דין אפשר לגשת לתביעה ופשוט להוכיח שזה לא הוא בלי בעיה עם הפרטים שנתת כאן.

תחכה יומיים לתשובה.

אמממ לא אין לנו שום עורכי דין,הקטע שהם תובעים אותו,יש לו משפט בעוד איזה 45 יום בתל-אביב (להתרוצץ מחיפה לתל-אביב סתם),כן הוא יחכה לתשובה סופית מהעורכת דין הזו,אני רק צריך אופציות על מה קורה ואם....פףףףףףייי פאקינג שיט

ואני אודה אם לא יתחילו סתם בדיחות או דברים שלא קשורים לנושא.

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=145

יש שם עורכי דין שיכולים לתת לך תשובה יותר מדוייקת ומבוססת על החוק...

סבבה תודה.

פורסם

אם אני הייתי מקבל את זה הייתי מתפוצץ מצחוק. בא לבית המשפט בלי מוצץ כסף(עו"ד) חונה *עם האופנוע* בחנייה הכי יקרה שיש(מבקש כרטיס חנייה לכל היום אם יש שזה סביבות ה-60 שקל בת"א) ומראה את הרשיון שלי שהוא לאופנוע בלבד ומבקש החזר על החנייה והדלק

פורסם

זה שיש לך רישיון רק לאופנוע לא מוכיח שלא נהגת במכונית.

פורסם

וזה שהוא יודע את השם שלי ומספר הזהות שלי גם לא מוכיח שנהגתי במכונית

חובת ההוכחה עליו

אני רוצה תצלום שלי נוסע במכונית ודופק את האוטו שלו

פורסם

חחחחח זה הדבר הכי מצחיק ששמעתי!

טוב אז דבר ראשון - אי אפשר לתבוע את אחיך, לא משנה מה קרה או מה היה כי גם אם אין לו בכלל רישיון לרכב אז צריך היה לתבוע אותו גם על נסיעה ברכב ללא רישיון שזו עבירה חמורה בעצמה וגם בשביל לתבוע מישהו בגין משהו כזה צריך שימולאו הפרטים שבהם הנתונים על גורם הנזק, מספר הרכב, מקום האירוע ונראה לי שגם איפה האדם הפוגע מבוטח ואיזה זוג ביטוח אבל לא סגור על זה...

במידה וחסר פרט כלשהו התביעה נפסלת בייחוד משום שגם אין פרטי רישיון נהיגה של הפוגע ואין גם בכלל את מספר הרכב אז זו טעות בעצמה.

בקיצור - אי אפשר לתבוע את אחיך במידה והרכב לא שלו, הוא לא נהג ברכב ואין לו בכלל רישיון נהיגה.

מה שכן יכול להיות הוא שאתם יכולים לשכור עורך דין וכל ההוצאות יפלו על התובע וגם אפשר לתבוע את התובע במידה ויתאפשר על עוגמת נפש וס"ה ההוצאות על המשפט מצדכם.

אני מצפה לתגובה של אחד בפורום שמבין יותר ממני [אני רק בשנה הראשונה של משפטים] אז נראה מה הוא יגיד לא זוכר את השם שלו.

פורסם

אנשים לא תובעים אנשים אחרים על נהיגה ללא רישיון מתאים, תביעה כזאת הינה פלילית ותפקידה של המשטרה לטפל בזה.

ברור שחובת ההוכחה היא עליהם, זה שאתה לא יכול להוכיח שלא נהגת באוטו בטענה שאין לך רישיון לאוטו לא אומר שאתה מפליל את עצמך.

פורסם

לפני שנתיים ?

יש חוק שאומר שאם עברה שנה מאז ביצוע העבירה ולא היתה הזמנה לדין אז חל חוק התיישנות עבירה

אבל אני לא יודע אם זה חל במקרים כאלה, אולי רק במקרים בהם המדינה תובעת ( עבירות פליליות )

בכל מקרה

אם אין לו עורכת דין

הוא יכל לקחת מהמדינה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים