פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים dune 2 emperor:battle for duneC&C המקוריred alert 1&2Generals הוא ככה ככה.....מתי יצא כבר משהו חדש ששוה לשחק?!?!?! C&C חדש אולי?DUNE חדש?איתן
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מחבר אנשים פה מפונקים.. למי אכפת מהגרפיקה לעזאזל?!?! המשחקים הישנים הרבה יותר טובים מהמשחקים החדשים.. כבר לא עושים משחקים כמו פעם אולי לך לא אכפת מהגפיקה אבל אני חושב שהגרפיקה היא חלק בלתי נפרד מהחוויה וחשוב מאוד שהגרפיקה תהיה מצוינת
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים אם מישהו מעוניין לשחק רד אלרט 2 ברשת שידבר איתי חח אתמול התקנתי והתמכרתי שוב
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים אנשים פה מפונקים.. למי אכפת מהגרפיקה לעזאזל?!?! המשחקים הישנים הרבה יותר טובים מהמשחקים החדשים.. כבר לא עושים משחקים כמו פעם גרפיקה זה רק מוסיף להנאה. אבל ברור שעדיף משחקיות טובה ועלילה.. אבל זה לא נכון מה שאתה אומר. יש הרבה משחקים חדשים שהם טובים יותר מהישנים כמו: MAX PAYNE 2 GTA SA SWAT 4 DIABLO 2 כל הקודמים שלהם בהרבה פחות טובים. יש עוד אבל אני לא זוכר אותם עכשיו חח
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים אני מדבר על משחקי אסטרטגיה.. אבל ברור שיש גם חדשים שהם יותר טובים מהישנים... אני פשוט מדבר בכלליות
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים גרפיקה זה רק מוסיף להנאה. אבל ברור שעדיף משחקיות טובה ועלילה.. אבל זה לא נכון מה שאתה אומר. יש הרבה משחקים חדשים שהם טובים יותר מהישנים כמו: MAX PAYNE 2 GTA SA SWAT 4 DIABLO 2 כל הקודמים שלהם בהרבה פחות טובים. יש עוד אבל אני לא זוכר אותם עכשיו חח [/quote] אלו לא משחקי אסטרטגיה... איתן
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים בתכל'ס? פשוט חסר לי את סטאלין עם המשפט שלו: "LOSING THE CHRONOSPHERE IS . . . N O T AN OPTION . . ." מישהו מרגיש כמוני? גם אתה?! אני יותר על המשפט של "I want that... -but commrad stalin -I want that" שלא לדבר על זה שאני זוכר את כל ה Intro בעל פה .
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים גם אתה?! אני יותר על המשפט של "I want that... -but commrad stalin -I want that" שלא לדבר על זה שאני זוכר את כל ה Intro בעל פה . ה-Intro כל כך מעולה! למי שמתעניין לשיר שיש ברקע קוראים Hell March - אחד האיכותיים.
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מה עם צצין.או עם כל השטויות של RA1/2 משחקים הכי טובים שנוצרו.DUNE 2 משחק אדיר עם הקניות מהחלל שלפעמים דופקים אותך אדיר.שיחקתי מזמן PREIMETER לדעתי לא המשחק הכי טוב אבל הכי קשה זה 100% אסטרטגיה.דירוג שלי:DUNE2(בגלל הנוסטלגיה,המשחק הראשון שיחקתי ולדעתי כי טוב)RA1/2TIBERIA SUNGENERALSEE1המשחק של שר הטבעות לא של הסרט(זה עם הזכויות של הספר)EE2PERIMETERובאמת לא עושים משחקי אסטרטגיה כמו פעם והכל בגלל שWESTWOOD מתה אותו דבר בסימולטורים מאז שJANE מתה אין משהו טוב USAF/IAF הרבה יותר טובים מכל משחק שיש עכשיו שהכי טוב עכשיו זה LOMAC וIL2
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים DUNE 2 ועוד הרבה דברים(זה המשחק RTS הראשון ונחשו מה הוא מWESTWOOD ) http://www.flashback-aw.net/games.php?GameID=38
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים DUNE II WARCRAFT STARCRAFT BATTLE ZONE - לא בדיוק אסטרטגיה כמו שרגילים,אבל יש בו המון ממנה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.