עבור לתוכן

משחק האסטרטגיה הטוב ביותר!!!!!!!!!

Featured Replies

פורסם

גנרלס אדיר..אבל רייז אוף נישנס באמת יותר מהנה, למרות הגרפיקה, נראה, אולי נשיג את ההרחבה שלו...

ועכשיו אני משחק קצת אקט אוף וור..מישהו מכיר/שמע? אמרו לי שזה משחק טוב..נראה מה אני אחשוב עליו..חח

• תגובות 120
  • צפיות 13.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

HEROES III :hat:

פורסם

warcraft 3: reign of chaos+the frozen throne (אתם מאמינים לי שלא שיחקתי יותר משעתיים במולטי, בושה עליי)

praetorians- סינגל מאתגר , מולטי מדהים וכיף (אבל היום כבר אין אנשים שמשחקים אז ממש מבאס)

c&c הראשון ו- tibirian san

generals+zero hour

red alert 1+2+yuri's revange

כבר הייתי כותב את כל הסדרה :silly:

rise of nation - משחק כל-כך טוב , מהנה ומאתגר ביחד , וגם ההרחבה נחמדה.

sacrifice - אם אפשר לקרוא לו אסטרטגיה.

לא עולים לי עוד שמות אבל בטוח יש עוד...

פורסם

השני ממש קשה! לא הצלחתי לעבור שלב רביעי, ואחרי יותר מ-10 נסיונות פשוט התייאשתי  :badhairday:

ומשום מה, Cataclysm לא רוצה לעבוד על XP.

חחחחח כן יש שלבים קצת מאתגרים...... אנלא זוכר בדיוק מה היה שלב רביעי אל תתאמץ תתעבור בסוף. משחק כל כך כיפי.... באמת יש הרגשת סיפוק כשמסיימים אותו

פורסם

אם שואלים על המשחק הכי טוב בכל הזמנים אז הבחירה שלי היא .. DUNE 2 ללא ספק!! התמכרתי אליו לפני 11 שנים :)

STARCRAFT גם משחק מדהים .. במקרה חזרתי לשחק בו לאחרונה (השגתי גם את חבילת ההרחבה שעדיין לא יצא לי לשחק בה)

WARCRAFT 2 .. אין לי מילים.. פשוט מדהים!!! למרות שהצבאות היו דומים זה היה פשוט משחק ענקקקק!!

RED ALERT ללא ספק המשחק הכי טוב בסידרת C&C , הוא היה פשוט ההההררררררררבבבה יותר טוב מקודמו

WESTWOOD & BLIZZARD 4 EVER!!!!!!!!!

פורסם

Dune 2 באמת משחק איכותי למרות גילו המתקדם מאוד.

ד"א, בימים אלו אני חורש על Dune 2000, ואני חייב לומר - שזו לא אותה חוויה.

פורסם
  • מחבר

אני דווקא חזרתי לשחק בגנרלס ואני אומר לכם אני נהנה מכל רגע כמובן בגלל שהצבאות הם

עדכניים לא סוסים ומרכבות ואיזה טירות משונות אלא משחק עם מחשבה לדאוג שיהיה נ"מ

וכוחות קרקע ואוויר וקווי אספקה תקניים כל הכבוד לחברת EA שעשו משחק כל כך אכותי

אני מחכה למשחק הבא בסגנון הזה :silly:

פורסם

אני דווקא חזרתי לשחק בגנרלס ואני אומר לכם אני נהנה מכל רגע כמובן בגלל שהצבאות הם

עדכניים לא סוסים ומרכבות ואיזה טירות משונות אלא משחק עם מחשבה לדאוג שיהיה נ"מ

וכוחות קרקע ואוויר וקווי אספקה תקניים כל הכבוד לחברת EA שעשו משחק כל כך אכותי

אני מחכה למשחק הבא בסגנון הזה :silly:

אני מקווה שאתה רשמת את זה בציניות.

פורסם

איך אפשר להגיד גנרלס, זה סתם חרא של משחק EA לא יודעים לעשות משחקים.

אני זוכר רק את הטובים ביותר ששיחקתי.

אני חושב שהכי אהבתי את AGE OF MYTHOLOGR-

ויש עוד כמה שהם ממש טובים:

RED ALERT 1\2

DUNE 2000

BATTLE REALMS (גם התוספות)

WARCRAFT 3

אלה הכי טובים ששיחקתי היו עוד כמה טובים אבל הם לא היו ברמה של אלה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שחקתי בדי הרבה משחקי אסטרטגיה וזו דעתי על המשחק גנרלס

אני נהנתי ממנו ואם חלק מכם לא נהנה ממנו זכותכם

אני נהנתי מהסגנון :bash: :bash:

פורסם

אני חייב לחייך פה כי אני ממש מופתע שחברה בגילאי ה 20 שומרים פה אמונים למשחק משנת 1996 והוא RED ALERT 1 ! ! ! כ ב ו ד !

כחייל בצבא, אני כמעט ולא משחק, אבל למרות זאת השגתי(יברך אלוהים את EMULE ולמרות שזה מזכיר WAREZ אבל אי אפשר לקנות כיום את המשחק אז על תתפסו עליי כי זה לא נחשב כבר ווארז. בכל מקרה בEMULE ניתן להשיג בקובץ זיפ אחד את RA1 יחד עם ההרחבות המקוריות COUNTERSTRIKE ו AFTERMATH ). בקיצור השגתי את העותק של הצד האמריקני של RA1 שלא סיימתי אותו מעולם כי פעם הוא היה קשה ונתקעתי בקטע של הכור האטומי מתחת לאדמה (הקטע השני עם הכור) כשהייתי ילד בן 12. היה לי אז פנטיום 166 עם VOODOO RUSH 1. של 3DFX זכרונם לברכה אדירה שנמכרו לNVIDIA.

אח"כ EA עשו שטויות והוציאו המשך RA2 שממש היה בלי קשר לחיים, וכל הקטעי וידאו נראו מלאכותיים עם שחקנים שנראו כאלה מזוייפים. מלבד זאת המשחק עצמו לא שיפר כלום מבחינה גרפית ולא היה תלת מימדי כמו שכבר משחקים בתקופתו היו (תחילת עידן התלת מימד). הכל היה כזה מצוייר וילדותי. פשוט הייתי בדיכאוןבגלל כל זה פעם כשרק התקנתי את המשחק לראשונה ואחרי RA1 ציפיתי שנים בכיליון עיניים להמשך,שכמובן איכזב מאות אלפי מעריצים והרס את המשחק. אח"כ יצא GENERALS ו היה נחמד רק בגלל שהיה כבר תלת מימדי מלא והיה בו צבא מודרני לחלוטין עם כל מיני נשקים מודרניים חזקים. ואז EA עשתה משהו שהייתי מוכן לרצוח בשביל שלא יקרה - היא סגרה את החברה האגדית, האבא של סדרת C&C - חברת WESTWOOD ז"ל. מאז כבר וויתרתי על החלום לראות עוד משחק אסטרטגיה נורמלי בסגנון RA1 ואמרתי נואש. ואז, מהרבה הייתה הפתעתי כשאתר גיימר פירסם חדשה,לפני כמה חודשים שאמרה ש EA מפתחת כעת כותר חדש בסדרת C&C האגדית כאשר, היא "תחזיר עטרה ליושנה",תחזור למקורות, והמשחק החדש יתרחש בעולמו של RA1 ! ! ! אני מקווה שזה אכן יקרה, כי כעת, אני אהיה הראשון שיקנה עותק חוקי של המשחק הזה.

בתכל'ס? פשוט חסר לי את סטאלין עם המשפט שלו: "LOSING THE CHRONOSPHERE IS . . . N O T AN OPTION . . ." מישהו מרגיש כמוני?

פורסם

זה הקטע הסגנון או מה שעשה את המשחק בלי זה המשחק היה-0!

ה-SINGLE היה משעמם תמיד להרוס את הבסיס של האויב ובכלל היה משעמם.

C&C הראשון הכי אהבתי,אהבתי אותו אפילו יותר מ-RED ALERT 1.

את RED ALERT 1 סיימתי לא מזמן לפני 4-5 שנים בערך.

וממש אהבתי..

אבל את C&C לא יכלתי לסיים הוא היה יותר מדי קשה :'(

פורסם

אני חייב לחייך פה כי אני ממש מופתע שחברה בגילאי ה 20 שומרים פה אמונים למשחק משנת 1996 והוא RED ALERT 1 ! ! ! כ ב ו ד !

כחייל בצבא, אני כמעט ולא משחק, אבל למרות זאת השגתי(יברך אלוהים את EMULE ולמרות שזה מזכיר WAREZ אבל אי אפשר לקנות כיום את המשחק אז על תתפסו עליי כי זה לא נחשב כבר ווארז. בכל מקרה בEMULE ניתן להשיג בקובץ זיפ אחד את RA1 יחד עם ההרחבות המקוריות COUNTERSTRIKE ו AFTERMATH ). בקיצור השגתי את העותק של הצד האמריקני של RA1 שלא סיימתי אותו מעולם כי פעם הוא היה קשה ונתקעתי בקטע של הכור האטומי מתחת לאדמה (הקטע השני עם הכור) כשהייתי ילד בן 12. היה לי אז פנטיום 166 עם VOODOO RUSH 1. של 3DFX זכרונם לברכה אדירה שנמכרו לNVIDIA.

אח"כ EA עשו שטויות והוציאו המשך RA2 שממש היה בלי קשר לחיים, וכל הקטעי וידאו נראו מלאכותיים עם שחקנים שנראו כאלה מזוייפים. מלבד זאת המשחק עצמו לא שיפר כלום מבחינה גרפית ולא היה תלת מימדי כמו שכבר משחקים בתקופתו היו (תחילת עידן התלת מימד). הכל היה כזה מצוייר וילדותי. פשוט הייתי בדיכאוןבגלל כל זה פעם כשרק התקנתי את המשחק לראשונה ואחרי RA1 ציפיתי שנים בכיליון עיניים להמשך,שכמובן איכזב מאות אלפי מעריצים והרס את המשחק. אח"כ יצא GENERALS ו היה נחמד רק בגלל שהיה כבר תלת מימדי מלא והיה בו צבא מודרני לחלוטין עם כל מיני נשקים מודרניים חזקים. ואז EA עשתה משהו שהייתי מוכן לרצוח בשביל שלא יקרה - היא סגרה את החברה האגדית, האבא של סדרת C&C - חברת WESTWOOD ז"ל. מאז כבר וויתרתי על החלום לראות עוד משחק אסטרטגיה נורמלי בסגנון RA1 ואמרתי נואש. ואז, מהרבה הייתה הפתעתי כשאתר גיימר פירסם חדשה,לפני כמה חודשים שאמרה ש EA מפתחת כעת כותר חדש בסדרת C&C האגדית כאשר, היא "תחזיר עטרה ליושנה",תחזור למקורות, והמשחק החדש יתרחש בעולמו של RA1 ! ! ! אני מקווה שזה אכן יקרה, כי כעת, אני אהיה הראשון שיקנה עותק חוקי של המשחק הזה.

בתכל'ס? פשוט חסר לי את סטאלין עם המשפט שלו: "LOSING THE CHRONOSPHERE IS . . . N O T AN OPTION . . ." מישהו מרגיש כמוני?

דווקא אני אהבתי את רד אלרט 2 מאוד אבל רד אלרט 1 העברתי עליו מלא מלא מלא זמן זה היה משחק כל כך שולט :yelclap:

ורדאלרט2 כן שיפרו את הגרפיקה הם עשו מה שאני קורה לו תלת מימד מזוייף שלא כמו ברדאלרט1 שפני השטח ישרים כאלה שם זה עם גבעות כאלה ואפשר לראות שהטנק משנה זווית או מה שזה לא יהיה...

ג'נרלס זה המשחק הכי גרוע שיש בסדרה של C&C.

ומה זה C&C הראשון? זה שהיה עם חלליות כאלה? אם כן גם שחקתי בזה דיי הרבה :D

פורסם
  • מחבר

גם המשחק רצון של ברזל הוא דיי טוב אבל הוא לא מגיע לרמה של גנרלס

פורסם

Starcraft נקודה.

אחריו Warcraft 3(לדעתי גם 2 היה מעולה)

ומקום שלישי אצלי אממ..Red Alert 1

ובטח 50 אחוז פה יכירו 50 לא לדעתי משחק אחד הטובים...Netstorm...באמת משחק מהנה ומאתגר מאוד, מ-97 עד היום לא הצלחתי לעבור אחרי שלב 6 בלי צ'יטים(18 שלבים סה"כ)

אגב החברה נטשה את המשחק וכמה מפתחים לקחו אותו בידיים ולא מזמן יצא פאטצ' חדש שתיקן והוסיף כל מיני דברים שלבים וכו'

ניתן להוריד את המשחק מפה

http://netstormhq.com/news.php

יש גם מולטי שפעילים בו כיום כ-100 שחקנים סה"כ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים