פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים settelers 3 משחק ענק שיחקתי בו מלא מלא מלא מלא זמן שהייתי קטן :yelclap: כמובן איך אפשר בלי רד אלרט 2 ו 1 שהם 2 משחקי האסטרטגיה הכי טובים שיצאו...
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים אני הכי אהבתי את STARCRAFT ואת ההרחבה שלו... זה היה משחק יפה מאד!כמובן שגם RED ALERT 2 היה משחק מצויין עד שיצא הג'נרלס... גם אני אהבתי את SETTLERS אבל לא את ה-3 הוא היה הכי מגעיל... היה את 1 ו 2 שאותם אני אהבתי....
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים C&C Red Alert 2 כמובן והרחבתואבל אחרי ששיחקתי ב Rise of Nations זה פשוט עולם אחר... הרבה יותר מסובך אבל עם זה גם מאוד אסטרטגי ומעביר שעות על גבי שעות...אחרי ששיחקתי ב RoN וההרחבה שלו, ג'נרלס היה מבחינתי אכזבה.
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים משחק שמשום מה לא כל כך התפרסם אבל הוא משחק פשוט אדיררררhomeworld גם 1 וגם 2 לדעתי השני יותר טוב, פשוט משחקים שמקדימים את זמנםתנסו תבלו
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים משחק שמשום מה לא כל כך התפרסם אבל הוא משחק פשוט אדירררר homeworld גם 1 וגם 2 לדעתי השני יותר טוב, פשוט משחקים שמקדימים את זמנם תנסו תבלו השני ממש קשה! לא הצלחתי לעבור שלב רביעי, ואחרי יותר מ-10 נסיונות פשוט התייאשתי ומשום מה, Cataclysm לא רוצה לעבוד על XP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.