פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים משחק האסטרטגיה הטוב ביותר לדעתי הוא GENERALS וגם משחק ההרחבה שלו מצוייןהוא נותן חווית משחק מעולה מכל הבחינות גם הגרפיקה מצוינת אומנם לא הייתי נותן לה 10 אבל היא די מספקתלדעתכם איזה משחק אסטרטגיה הכי טוב ומדוע?
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים AGE OF MYTHOLOGY שילוב מדהים של פשטות, מוסכמות, ודברים שפשוט עובדים.מצב המולטי פלייר לקח לי שנתיים מהחיים שלי (ברצינות. שנתיים).
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים Warcraft 3 אפילו בלי ההרחבה, סדרת גיבורים במיוחד את השלישי, C&C לדורותיהם אבל לא מבחינת מולטי, רק סינגל. Generals לא כל-כך אהבתי, איבדו את הצפון במשחק הזה. מי שלא מכיר את Warcraft באינטרנט לא יודע מה זה משחק אסטרטגיה, המשחק הכי חכם שיש. ועם המשחקים הקטנים שהכינו לו אפשר להעביר את הזמן בכיף. מעלי הזכירו את Rome total war, הרעיון עצמו במשחק יפה (אסטרטגיה אמיתית של קרבות) אבל זה לא ממש הולך וזה מאד מסורבל וכשיש טירה שאתה צריך לכבוש והמשחק הופך למוזר מאד מוציא את כל החשק לשלוט בעולם . הרעיון עצמו נהדר אבל אני חושב שיש מה לשפר בו... בטח ה Total war הבא יהיה על אלכסנדר הגדול, על זה עוד לא עשו משחק. פתאום ראיתי שהזכירו את Starcraft, אין מה לומר בהחלט המשחק הכי גדול (היום כבר שווה פחות) ממנו נלקחו הרבה רעיונות למשחקים.
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים הדירוג שלי:Command & Conquer - Red.Alert.2 - Yuri's RevangeWarecraftCommand & Conquer Generals - Zero HourAge Of MythologyC&C Tiberian SunDUNE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.