עבור לתוכן

נגן+אוזניות ב-1800 שקל

Featured Replies

פורסם

הנפח של הנגן רצוי שיהיה מינימום 4 ג'יגה, והמטרה העיקרית היא שאיכות הסאונד תהיה גבוהה ככל הניתן.

תודה מראש :)

פורסם

H10 וזהו ויש לך עודף נחמד אם אתה ממש מתעקש קח את הסנסהייזר 280(נדמה לי שנשאר לך מספיק)

פורסם

H10 ניתן להשיג ב-1250 בדיסק קלאב + SHURE E2C שעולות 580 ביבואן החדש.

פורסם

בכול מקום מזכירים אצת דיסק קלאב אבל מי יסע עד אילת בשביל נגן? הם עושים משלוחים לךכול הארץ?

פורסם

אם אתה לא נמצא באילת בחופש כמעט תמיד אפשר למצוא קרוב משפחה שנמצא ויוכל לקנות לך.

פורסם

יש ב- BUG את ה- Iriver H320 בדיוק ב-1800 ש"ח (וגם משם קניתי את שלי ) .

פורסם

אם זה היה נגן בלבד, זאת היתה המלצתי.

הוא ביקש להכניס לתקציב גם אוזניות איכותיות ולכן ה-H320 הוא לא יהיה הפתרון לדעתי.

פורסם

ZEN MICRO בגלל איכות הסאונד ואוזניות מה שבא לך

פורסם

אם זה היה נגן בלבד, זאת היתה המלצתי.

הוא ביקש להכניס לתקציב גם אוזניות איכותיות ולכן ה-H320 הוא לא יהיה הפתרון לדעתי.

ה-H320 בא עם MX-300 (אם אני לא טועה) של Sennheiser , ואלה אוזניות איכותיות (לא הכי, אבל עדיין...)

פורסם

נכון לא חשבתי על זה

הH320 הוא כבר עם אוזניות טובות ובמחיר מתאים לתקציב שלך

פורסם

ה-H320 בא עם MX-300 (אם אני לא טועה) של Sennheiser , ואלה אוזניות איכותיות (לא הכי, אבל עדיין...)

שמע הם איכותיות מאוד וההבדלים בינהם לבין האחיות הגדולות שלהן כמעט ולא מורגשות(אפשר בקלות להתבלבל ואני מדבר מנסיון אישי)

פורסם

לסיכום לדעתי אם יש לך צורך ביותר מ-5 ג'יגה תקח H320 שבא עם ה-MX300.

אם זה די והותר ניתן להשקיע את כספך בזן\H10 (שכבר בא עם MX400), ובאוזניות איכותיות INEAR כדוגמאת ה-SHURE E2C.

פורסם

מסכים עם הרוב , קח את הH10

הייתי ממליץ לך לקנות אוזניות איכותיות לבית , כמו Grado Sr60 או Sr 80

ולהשאר עם האוזניות הסבירות יחסית שמגיעות עם הH10 כאשר אתה מסתובב ( כי לא נוח להסתובב עם אוזניות גדולות ) .

הGrado עולים 400 ש"ח ( בערך ) לSr60 ו500-520 לSr80 .

ככה שיש מצב לעודף ;)

פורסם
  • מחבר

H10+SR80 יהיו קנייה טובה? ה-H10 עולות בערך 1350 בפנדה וה-SR80 520 בזיגזאג, קצת חורג, אבל לא באופן מהותי. או שעדיף לי ללכת על הקריאטייב שעולה פחות וגם יש לו איכות סאונד קצת יותר טובה ואז גם לקנות אוזניות יותר איכותיות ב-700 שקל בערך? (אם יש...)

פורסם

ZEN MICRO בגלל  איכות הסאונד ואוזניות מה שבא לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים