פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים אוקיי ההארד דיסק 80GB שלי הפסיק לעבודאני לא יודע אם מדובר בתקלה טכנית או אלקטרונית (אני רק יודע שכשחזרתי הביתה יום אחד שמעתי תיקתוקים (בערך 1 לשניה) מתוך הכונן, עשיתי RESET ומאז הוא לא ניתן לקריאה/זיהוי)אבל בכל מקרה אני מעוניין לשחזר אותו כי מדובר במידע חשובהשאלה היא: האם מישהו כאן אי-פעם התנסה בשחזור הארד דיסקים בחברה מקצועית המתמחה בכך?אם כן, אז:1. איזו חברה מומלצת?2. האם יש חברות שכדאי להיזהר מהם?3. מה המחיר הממוצע לתקלה לא גדולה (לא טביעה/שריפה/התפוצצות וכו')4. כמה הצלחתם לשחזר מתוך ההארד דיסק (באחוזים)
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים אוקיי אז ככה חברה עולה לא מעט כסף בסיביבות 2000 - 5000 הכל טלוי ב אר דיסק שלך דבר שלי יש דרך יותר פשוטה אבל דורשת מאמץאתה צריך להוריד LINUX LIVE אמלצה אל KINNERET כי היא הכי פשוטה ואז ממנה אתה נכנס לאר דיסק שלך ואז אתה צורב את כל מה שאתה צריך אבל העניין הוא שזה לא תמיד מצליח והאחריות בידך ואני לא קשור לזה עם משהו קורה אב עם אתה עדיין רוצה לעשות את זה מרות הסיכון אני יכול לעזור לך לינוקס http://download.berlios.de/kinneret/Kinneret-0.6RC5-yarden.isoועם אתה צריך עד עזרה אז דבר כאן
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים חוקי הפורום .1 תוכן הודעות: אין לשלוח הודעות לא חוקיות על גבי הפורום. ווארז, פריצות, והורדה לא חוקית הם לא נושא לדיון פה.
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים חוקי הפורום .1 תוכן הודעות: אין לשלוח הודעות לא חוקיות על גבי הפורום. ווארז, פריצות, והורדה לא חוקית הם לא נושא לדיון פה. מה אתה קשור לעולם?
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים אוקיי אז ככה חברה עולה לא מעט כסף בסיביבות 2000 - 5000 הכל טלוי ב אר דיסק שלך דבר שלי יש דרך יותר פשוטה אבל דורשת מאמץאתה צריך להוריד LINUX LIVE אמלצה אל KINNERET כי היא הכי פשוטה ואז ממנה אתה נכנס לאר דיסק שלך ואז אתה צורב את כל מה שאתה צריך אבל העניין הוא שזה לא תמיד מצליח והאחריות בידך ואני לא קשור לזה עם משהו קורה אב עם אתה עדיין רוצה לעשות את זה מרות הסיכון אני יכול לעזור לך לינוקס http://download.berlios.de/kinneret/Kinneret-0.6RC5-yarden.isoועם אתה צריך עד עזרה אז דבר כאן זה עולה משהו כמו 200$-300$אם אתה מוכן לשלם את זה תפנה אליי ואני אפנה אותך לחברה שמטפלת בזה.
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים אני זוכר שלשחזר את הא דיסק של השרת שלי (scsi 300) עלה לי משהו כמו 3000 שח ועדיף שהוא ינסה לעשבוד עם הלינוקס כי עם ה SATA שלי זה עבד יפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.