עבור לתוכן

כרטיס מסך מגיע ל80 מעלות ותוקע את המחשב

Featured Replies

פורסם

xfx geforce 6600gt

אני לא חושב שדווקא הכרטיס תוקע את המחשב, אלא דווקא הספק שהוא לא כל כך גדול - 400W..

מה אני יכול לעשות בשביל שהמחשב לא יתקע?

יש לי בעיה רצינית של חום בחדר ובמחשב, אין לי מאווררים נוספים, ואני מכוון מאוורר גדול ביתי לכיוון המחשב בכדי שאני אוכל להשתמש בו :\

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

הספק הזה מספיק לכרטיס מסך. ככל הנראה שהבעיה היא במעבר האוויר במחשב שלך.

קפוץ לחנות המחשבים הקרובה וקנה 3-4 מאווררים ותעזר במדריך שיש באתר לגבי מעבר אוויר נכון במארז.

כמו כן, עגל את כבלי ה-IDE ודר את כבלי הספק קח שגם הם לא יפריעו למעבר האוויר - גם לזה יש מדריך באתר - בהצלחה.

כמעט שכחתי - נקה אבק!

פורסם

הספק ג'נרי? כי אם כן רוב הסיכוי שזאת הבעיה

פורסם
  • מחבר

הספק הזה מספיק לכרטיס מסך. ככל הנראה שהבעיה היא במעבר האוויר במחשב שלך.

קפוץ לחנות המחשבים הקרובה וקנה 3-4 מאווררים ותעזר במדריך שיש באתר לגבי מעבר אוויר נכון במארז.

כמו כן, עגל את כבלי ה-IDE ודר את כבלי הספק קח שגם הם לא יפריעו למעבר האוויר - גם לזה יש מדריך באתר - בהצלחה.

כמעט שכחתי - נקה אבק!

תודה רבה :]

אתה חושב שאם אני אקנה ת'מארז הבא זה יעזור?

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5508

יש לו שלושה מאווררים נוספים וספק חדש יותר חזק ממה שיש לי לפי מה שהבנתי....

פורסם
  • מחבר

הספק ג'נרי? כי אם כן רוב הסיכוי שזאת הבעיה

כן, הספק ג'נרי לאללה......... :\

בגלל זה חשבתי שכנראה הספק עושה ת'בעיות

פורסם

המארז ןהספק בהחלט יכולים לתרום למעבר אוויר, אבל אני לא חושב שאתה צריך ללכת על זה.

במקום זה נסה לסדר את מעבר האוויר אצלך במחשב על פי הצעדים שהמלצתי. אם עדיין יש בעיה עם טמפרטורה, תשקול את הקנייה.

פורסם

המארז ןהספק בהחלט יכולים לתרום למעבר אוויר, אבל אני לא חושב שאתה צריך ללכת על זה.

במקום זה נסה לסדר את מעבר האוויר אצלך במחשב על פי הצעדים שהמלצתי. אם עדיין יש בעיה עם טמפרטורה, תשקול את הקנייה.

הספק במארז של רדימקס גם ג'נרי.. מה זה יעזור לו?.. אגב לי נשרף ה 6600GT ששמתי עם ספק ג'נרי -_-

אתה יכול לקנות את ה 6A19 עם ספק טוב של HEC 300W..

פורסם

400W יצליחו להחזיק את הכרטיס. אם HEC יכולים, אז גם הספק שמצורף ל-Raidmax מסוגל - בכל זאת, זה לא מארז ג'נרי.

פורסם

אם המחשב נתקע רוב הסיכויים שזה בגלל חום יתר של המעבד ולא של הכרטיס מסך

כנס לביוס אחרי שהשתמשת במחשב איזה שעתיים ותבדוק מה הטמפ של המעבד אם הטמפ גבוה מאוד 70 80 ככה אז כנראה שהבעיה היא במאוור של המעבד

בכל מקרה אם אתה חושב שזה בגלל הכרטיס מסך תבדוק אם יש לך כרטיס מסך מובנה או שאתה יכול להחליף לכרטיס מסך ממחשב ישן שלך ותראה אם אותה תקלה קוראת גם עם הכרטיס מסך החדש אם כן אז זה אומר שזה כנראה לא בגלל הכרטיס מסך

פורסם

400W יצליחו להחזיק את הכרטיס. אם HEC יכולים, אז גם הספק שמצורף ל-Raidmax מסוגל - בכל זאת, זה לא מארז ג'נרי.

הספק שמקבלים עם המארז של ריידמקס הוא ג'נרי ומאוד לא מומלץ.
פורסם

תאמר לי, מאיפה קנית את המחשב?

קנית אותו שלם? הרכיבו לך אותו?

שישברו את הראש!

פורסם
  • מחבר

כרגע, יש לי ספק ג'נרי 400..... אם אני קונה את המארז שהראתי למעלה בדף ראשון זה אומר שאני מקבל ספק ג'נרי עדיין, אבל 420, פלוס שלושה מאווררים פלוס מארז חדש ודי יפה .. בעיני :]

השאלה האם זה יפתור את הבעיה!?

המחשב שלי במצב שלו עכשיו, הוא פתוח ויש מאוורר גדול ביתי מכוון אליו.. ככה הכרטיס יושב על טמפ' 62 והמעבד amd athlon 2500 פלוס יושב על 42 במצב מנוחה..

פורסם

בדקת בוודאות שכשהכרטיס מסך מתחמם המחשב נתקע? מה זה נתקע? מרסטט? המסך מתכבה?

תבדוק טמפ' שיא בעזרת SpeedFan ו/או Everest לפני שאתה קונה בכלל משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים