פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים היי מה קורה בניתי תוכנה בפסקל שברגע שמפעילים אותה אז היא אמורה לבקש סיסמה ואם הסיסמה נכון אז לצאת מהתוכנית אבל אם היא לא נכונה אז לרשום שהסיסמה לא נכונה ולבקש שוב פעם סיסמה עד שהסיסמה הנכונה תוכנסויש לי בעיה בקימפול זה רושם ERROR IN STATMENTהינה הקוד varyxy:longint;beginwrite('enter the password: ');readln(yxy);if yxy = 1000 thenbeginwriteln('this is the right password');endelsebeginwriteln('this is the wrong password');readln;end;varxyx:longintbeginrepeatwriteln('access denied',xyx);xyx:=1000;until xyx=1000;end.
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים למה יש לך VAR באמצע התוכנית שוב ? נראה לי שבשורה שלreadln;אתה צריך לכתובreadln (yxy);או שזו אמור אמור להיות ירידת שורה ??? ואז זה אמור להיות:writeln;
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים מחבר ניסיתי את מה שאמרתה אך זה לא עזר לי תודה בכל זאת מזמן לא תיכנתתי בפסקל אז אני צריך "רענון" אני מחפש גם אתר שמלמד פסקל
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים יש לך פה שתי מבני קוד זהים, התוכנית לא יודעת איפה להתחיל, בראשון או בשני...אתה צריך להפוך אחד מהם לפונקציה/פרוצדורה ולקרוא לו מהשני..
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים מחבר ניסיתי לעשות מה שאמרתה עם הפרוצדורה אך עדיין יש לי בעיה אם תוכל לסדר את הקוד את אודה לך
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים אני לא בטוח שהבנתי מהקוד מה בדיוק ניסית לעשות אבל תנסה את זהvar yxy:longint;begin repeat write('enter the password: '); readln(yxy); if yxy = 1000 then begin writeln('this is the right password'); end else begin writeln('this is the wrong password'); readln; end; until xyx=1000;end.(לא נגעתי בפסקל בערך שנתיים אז יכול להיות שזה לא יעבור קומפילציה, אבל העקרון אמור לעבוד)
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים לדעתי יותר פשוט להוסיף משתנה BOOLEAN ולעבוד עם לולאת WHILE:אתה מציב בתחילת התוכנית FALSE בBOOLEAN ואז לולאת WHILE:WHILE B=false DO (כאשר B זה המשתנה שמוגדר כBOOLEAN)ובתוך הלולאה אתה מכניס שורת תנאי שאם הקוד נכון אז יוצב הערך TRUE בBOOLEAN ואז הוא לא יחזור על הלולאה שוב.
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים אני לא בטוח שהבנתי מהקוד מה בדיוק ניסית לעשות אבל תנסה את זהvar yxy:longint;begin repeat write('enter the password: '); readln(yxy); if yxy = 1000 then begin writeln('this is the right password'); end else begin writeln('this is the wrong password'); readln; end; until xyx=1000;end.(לא נגעתי בפסקל בערך שנתיים אז יכול להיות שזה לא יעבור קומפילציה, אבל העקרון אמור לעבוד)^^^^^^^^^^סתם ביזבוז של שורות קוד ותנאי לוגי מיותראתה בודק פעמיים אם הססמא נכונה... בשביל מה???(גם מה שיאיר גובני כתב זה בזבוז של מקום יקר בזיכרון)זה עדיףvaryxy:longint;begin repeat write('enter the password: '); readln(yxy); until xyx=1000; write('correct ');end. אגב עדיף שססמא תהיה מחרוזת ולא מספר
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים מחבר אף אחד מהקודים שלכם לא עובד ,קימפלתם אותם לפני שרשמתם אותם פה???? ??? אני צריך אתר טוב שמלמד פסקל בכדי לחזור על החומר תודה לכל העוזרים
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים ממש לא(מזמן כבר אין לי קומפיילר פסקל)איזה שגיאה הוא מוציא לך על הקוד שלי?(ובאיזה שורה?)אולי היה צריך Begin ו-end; בין ה-repeate וה-until?? אני פשוט כבר לא זוכר תנוסח אבל ניראה לי שזאת הבעיה
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים אין שום בעיה עם הקוד של Burton, פשוט הוא רשם XYX במקום YXY בUNTIL.הנה הקוד ה"מתוקן":varyxy:longint;beginrepeatwrite('enter the password: ');readln(yxy);if yxy = 1000 thenbeginwriteln('this is the right password');end elsebeginwriteln('this is the wrong password');readln;end;until yxy=1000;end.אני צריך אתר טוב שמלמד פסקל בכדי לחזור על החומר http://study.eitan.ac.il/sites/index.php?portlet_id=110516
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים אין שום בעיה עם הקוד של Burton, פשוט הוא רשם XYX במקום YXY בUNTIL.אופס :-Xמה שגם מראה לך למה חשוב לתת למשתנים שמות עם משמעות ולא סתם אותיותעריכה*varyxy:longint;beginrepeatwrite('enter the password: ');readln(yxy);if yxy = 1000 thenbeginwriteln('this is the right password');end elsebeginwriteln('this is the wrong password');readln;end;until yxy=1000;end.זה לא הקוד שלישוב חבל שיש פה שימוש בבדיקת אותו תנאי לוגי פעמייםהנה הקוד שלי מתוקןvaryxy:longint;beginrepeatwrite('enter the password: ');readln(yxy);until yxy=1000;write('correct ');end.
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים זה לא הקוד שליאופס :-Xרציתי לתקן את הקוד שלך, ובטעות העתקתי את הקוד של SpLAsH (גם הוא כתב XYX)
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים קובץ פסקל אמור להתחיל במילים Program, Unit או Pacakage, משהו מביניהם חסר לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.