עבור לתוכן

שאלה לגבי אימיול...

Featured Replies

פורסם

לאיזה סרוור כדאי להתחבר? לסרוור שיש בו הכי אנשים ? לסרוור שיש בו קצת?

פורסם

לשרת שיש לו הרבה קבצים וגם PING נמוך.

פורסם

מה הקשר לפורום כללי ?

בכל מקרה, כמובן שלרוב הכי טוב זה להתחבר לשרת עם הכי הרבה אנשים כמו RAZORBACK, אפשר גם להחליף באמצע שרתים אם רוצים...

ואם יש לך תוכנה נורמלית, כמו MLDONKEY אתה יכול בכלל להתחבר בו-זמנית לכמה שאתה רוצה...

ומה הקשר בדיוק ל PING ב EMULE ? זה לא משחק רשת... בסה"כ שרת שאומר לך למי יש מה...

פורסם
ומה הקשר בדיוק ל PING ב EMULE ? זה לא משחק רשת... בסה"כ שרת שאומר לך למי יש מה...

???

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני אשאל שוב, כמה בדיוק משפיע ה PING על הביצועים בדיוק (לעומת למשל מספר משתמשים)?

פורסם

RAZORBACK 2 מומלץ מאוד. השרת הכי יציב והכי טוב לדעתי.

פורסם

אני ישאל שוב, כמה בדיוק משפיע ה PING על הביצועים בדיוק (לעומת למשל מספר משתמשים)?

עדיף להתחבר לשרתים עם פינג נמוך, משום שהחיבור יהיה מהיר יותר וכמובן ההורדה תהיה מהירה יותר.

פורסם

אבל החיבור לשרתים נועד לצורך חיפוש וקבלת IP של המשתמשים שבפועל יש להם את המידע...

מה זה משנה אם המידע הזה מגיע בעוד 100 מילי שניות או 1000 מילי שניות ?

אם כבר ה PING מול המשתמשים ישירות שקיבלת מהשרת חשוב, אבל מה הקשר ל PING של השרת קשה לי להבין...

פורסם
אני ישאל שוב, כמה בדיוק משפיע ה PING על הביצועים בדיוק (לעומת למשל מספר משתמשים)?

The ping time is a measure, how long it takes for your computer to send data to the server. Therefore a low ping time is better than a high ping time. I don't really pay much attention to ping times. But as a rule of thumb it should be not more than 1000-2000. Higher values indicate some form of problem reaching the server.

http://forum.emule-project.net/index.php?showtopic=84993

פורסם

ואללה, תודה, לא ידעתי מה זה PING... :kopfpatsch:

בכל מקרה, כרגיל, כמו שנאמר שם, אין לזה שום השפעה... וכמו שב SS שלך, אני לא רואה יותר מדי SERVERS עם יותר מ 2000 שם...

ושוב, אחזור למה שאמרתי.. שרת עם כמה שיותר אנשים טוב למרבית הדברים... אם יש דברים שאתה יודע ספציפית שיש בשרת מסוים יותר (למשל תכנים בעברית או משהו כזה), אז כמובן שעדיף אותו במקרה זה...

וגם אין בעיה בזמן פעולת ה EMULE להחליף שרתים באמצע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים