עבור לתוכן

האם אתם מנגנים על כלי נגינה ?

על איזה כלי נגינה את\ה מנגן? 834 הצבעות

1. 1. על איזה כלי נגינה את\ה מנגן?

• גיטרה
    • פסנתר
    • תופים
    • בס
    • 2 כפות וסיר נחשב?
    • אחר, אנא ציינ\י בתגובה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אז על איזה כלי אתם מנגנים? 8)

אני מנגן על גיטרה כבר שנתיים (מנגן רוב הזמן על החשמלית)

ועכשיו אני לומד על פסנתר. :)

• תגובות 38
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פסנתר / קלידים.

כעקרון למדתי בכיתות ג' - ה', הגעתי לרמה די מתקדמת והפסקתי. בחצי שנה האחרונה חזרתי לקלידים (עם קבלת הקונטרולר) וחזרתי לכתוב מוזיקה אלקטרונית בתדירות די גבוהה. מתכוון לטפח את העסק יותר ברצינות לאחר השחרור (בעזרת המתקלט).

פורסם

אני מנגן על העצבים :)

פורסם

מתחיל תופים, ובלוסקי ציפיתי שתנגן על חליל ::)

פורסם

אני מנגן על העצבים :)

:xyxthumbs: גם אני כנראה שרק אשכנזים יבינו...

פורסם

אבל אני לא אשכנזי 8)

פורסם

אבל אני לא אשכנזי 8)

נחמד לשמוע... :yelclap:

פורסם

אבל אני לא אשכנזי  8)

לא נורא אף אחד לא מושלם :smile1:

פורסם

מה זה הסקר המוזר הזה? למה ציינת רק 4 כלי נגינה? ??? אני מרגיש מקופח :'(

אני מנגן על חליליות סופרן וטנור (ולא ברמה של ביה"ס...יותר מזה) כבר כמה שנים ועל קלרינט (ב-B במול) כבר 9 שנים. אני גם יודע כמובן לנגן קצת על אורגנית ופסנתר, אבל כמו שכולם כמעט יודעים, לא יותר מזה.

בהזדמנות הזאת מעניין אותי לדעת גם מאנשים שמנגנים - עד כמה השמיעה שלכם מפותחת? נגיד, שאתם שומעים שיר\יצירה, אתם יכולים לשמוע את התווים ולזהות אותם או לא?

פורסם

אני מנגן על כינור.

פורסם
  • מחבר

לא נורא אף אחד לא מושלם  :smile1:

ולהיות אשכנזי הופך אותך למושלם? אנשים מוזרים יש כאן. אני מתפלא שבשנות ה-2000 עוד מחלקים למזרחים ואשכנזיים, זה דוחה. :(

ואת זה אני אומר בתור בנאדם שמתנגד להרבה חילוקים שקיימים, כמו דת ומדינות. :nixweiss:

פורסם

ולהיות אשכנזי הופך אותך למושלם? אנשים מוזרים יש כאן. אני מתפלא שבשנות ה-2000 עוד מחלקים למזרחים ואשכנזיים, זה דוחה. :(

ואת זה אני אומר בתור בנאדם שמתנגד להרבה חילוקים שקיימים, כמו דת ומדינות. :nixweiss:

כן, גם אני מתנגד לחלוקות כאלה, אני בכלל בנאדם מאוד סובלני, אני שונא את כולם, ללא הבדלי דת גזע ומין.

פורסם
  • מחבר

מה זה הסקר המוזר הזה?  למה ציינת רק  4 כלי נגינה?  ???   אני מרגיש מקופח  :'( 

אני מנגן על חליליות סופרן וטנור (ולא ברמה של ביה"ס...יותר מזה) כבר כמה שנים ועל קלרינט (ב-B במול) כבר 9 שנים.  אני גם יודע כמובן לנגן קצת על אורגנית ופסנתר, אבל כמו שכולם כמעט יודעים, לא יותר מזה.   

בהזדמנות הזאת מעניין אותי לדעת גם מאנשים שמנגנים - עד כמה השמיעה שלכם מפותחת?  נגיד, שאתם שומעים שיר\יצירה, אתם יכולים לשמוע את התווים ולזהות אותם או לא?

כן, אחרי תקופה של שנה וקצת שנגנתי על גיטרה (וחרשתי  :smile1: ) התחלתי לזהות אקורדים.  ;)

מגיל קטן הייתי מוזיקלי, יש לי כמה חברים מהחוג שאני לומד בו פסנתר שהעלו רעיון לעשות איחוד, נשמע לי אחלה רעיון, אבל עדיין אני חושב על זה.

אני גם שר בנוסף לכלים שאני מנגן בהם, זה כישרון שגיליתי שיש לי רק אחרי שהשתנה לי הכל, לפני זה הייתי זייפן גדול ... :silly:

מה שכן, בס זה הכלי הכי מקופח, כמעט ואף אחד לא מנגן עליו. רוב האנשים שלא מתעסקים במוזיקה לא יודעים בכלל מה זה...  :lol:

פורסם
  • מחבר

כן, גם אני מתנגד לחלוקות כאלה, אני בכלל בנאדם מאוד סובלני, אני שונא את כולם, ללא הבדלי דת גזע ומין.

:lol: :lol: :lol:

בהתחלה קראתי את זה ברפרוף, באתי לרשום לך "יישר כוח, כן ירבו", ואז המשכתי לקרוא ...

ו...

התפקעתי. :lol:

פורסם

מה שכן, בס זה הכלי הכי מקופח, כמעט ואף אחד לא מנגן עליו. רוב האנשים שלא מתעסקים במוזיקה לא יודעים בכלל מה זה...  :lol:

מדהים, לא ידעתי שיש כזה כלי - בס :silly: (ודרך-אגב, אין :smile1:). מה בס? יש קול בס (סופרן - אלט - טנור - בס), יש חלילת בס, יש קלרינט בס, יש גיטרה בס...אבל אין כזה כלי - "בס". וכן, אני יודע שאתה מתכוון לגיטרת בס ;).

וגם באמת האנשים שהכרתי בקונסרבטוריון העדיפו לנגן, בכל כלי שהוא, לאו דווקא גיטרה, על סופרן או אלט והיו מעטים שניגנו על טנור ועוד יותר מעטים שניגנו על בס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים