פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים אם לוחצים CTRL+Enter יש השלמה ל-comאיך אני הופך את זה ל-co.il?או שאפשר עם לחצני קיצור אחריםFirefox
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים התקנתי את התוסף, סגרתי את פיירפוקס ופתחתי אותו מחדש.שיניתי בתוסף את הסיומות, סגרתי את פיירפוקס ופתחתי אותו מחדש.התוסף מקונפג בסדר, אבל הוא לא משפיע.מה הבעיה?
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים לא יודע. אולי התנגשות עם הרחבה אחרת?נסה לנטרל את כל ההרחבות פרט לזו (בחר ב- disable בחלון ההרחבות), לסגור את פיירפוקס ולפתוח מחדש. אם עובד, תתחיל לאפשר את ההרחבות עד שתיתקל בזו שמתנגשת.
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים תנסו לבחור בשילוב מקשים שלא כולל אנטר(כמו קונטרול שיפט או אלט שיפט) כי יכול להיות שהאנטר מתנגש עם התוסף שלי
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים תנסו לבחור בשילוב מקשים שלא כולל אנטר(כמו קונטרול שיפט או אלט שיפט) כי יכול להיות שהאנטר מתנגש עם התוסף שליאין. כל צירוץ מקשים מחייב Enter.
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים לא יודע. אולי התנגשות עם הרחבה אחרת? נסה לנטרל את כל ההרחבות פרט לזו (בחר ב- disable בחלון ההרחבות), לסגור את פיירפוקס ולפתוח מחדש. אם עובד, תתחיל לאפשר את ההרחבות עד שתיתקל בזו שמתנגשת. זה לא פתרון. יש לי עשרות תוספים. להתחיל לנטרל את כולם, ואח"כ להפעיל אותם מחדש אחד-אחד, כשבכל פעם אני צריך לסגור את פיירפוקס, להפעיל אותו מחדש, ולחכות דקה עד שהוא עולה זה סיוט. אוף, זה כזה כאב ראש להתעסק עם כל התוספים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.