עבור לתוכן

4000 שקל לתיקון מחשב נייד?

Featured Replies

פורסם

המחשב הנייד שלי לאחרונה התחיל לעשות לי מספר בעיות, החלטתי לשלוח אותו לבדיקה כללית ותיקון, אחרי מספר ימים מתקשרים אליי ורוצים 4000 שקל לתיקון המחשב (מחשב שב1000 שקל לא הייתי קונה), טוענים שיש בעיה בלוח אם, כונן DVD, מסך, והצ'ופצ'יק שאליו אני מחבר את המתאם לחשמל.

המחשב הוא קומפק פראסריו 714 EA שקניתי לפני בערך 3 שנים, AMD 1600 אם אני זוכר טוב.

רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות חלקים למחשב בזול ולקבל הסברים על ההחלפה שלהם.

תודה מראש.

פורסם

אין לך סיכוי לתקן אותו לבד. גם לא כדאי לך לשלם כל כך הרבה בשביל לתקן אותו.

תקנה חדש וזהו.

פורסם

לא יודע אם אשפר להשיג חלקים למחשב נייד..

תשקול לקנות נייד חדש, המחירים לא יקרים, וגם אתה מקבל אחריות.

אם מה שהיה לך סיפק אותך אז המחשב הנייד הכי פשוט היום יספיק לך

פורסם
  • מחבר

אין לך סיכוי לתקן אותו לבד. גם לא כדאי לך לשלם כל כך הרבה בשביל לתקן אותו.

תקנה חדש וזהו.

מה שבעיקר עושה לי בעיה זה הכונן DVD והצ'ופצ'יק של המתאם לחשמל

אני הולך לקנות אחד חדש בכל מקרה, אך אם אפשר להציל אותו ב200-500 שקל אח שלי מוכן לשלם את זה ולקחת אותו אליו.

פורסם

אני לא מכיר את הדגם של המחשב שלך, אם הDVD ניתן לשליפה אז זאת לא בעייה פשוט לשלוף אותו החוצה ולהחליף אותו בחדש.

בקשר לצ'ופצ'יק של החשמל זה יותר בעייתי כי כנראה תצטרך להחליף את כל הלוח אם בשביל לתקן אותו. הבעייה עם מחשבים ניידים היא שהמעבד והמעבד הגרפי באים מולחמים עליו ככה שאם מחליפים את הלוח אם צריך להחליף הכל יחד איתו, וזה יוצא יקר וגם יהיה קשה למצוא לוח אם שיתאים לך ולא בדיוק מוכרים אותם בחנויות.

פורסם
  • מחבר

אני לא מכיר את הדגם של המחשב שלך, אם הDVD ניתן לשליפה אז זאת לא בעייה פשוט לשלוף אותו החוצה ולהחליף אותו בחדש.

בקשר לצ'ופצ'יק של החשמל זה יותר בעייתי כי כנראה תצטרך להחליף את כל הלוח אם בשביל לתקן אותו. הבעייה עם מחשבים ניידים היא שהמעבד והמעבד הגרפי באים מולחמים עליו ככה שאם מחליפים את הלוח אם צריך להחליף הכל יחד איתו, וזה יוצא יקר וגם יהיה קשה למצוא לוח אם שיתאים לך ולא בדיוק מוכרים אותם בחנויות.

יש אופציה לקחת את הלוח אם והכל ולשים אותו במחשב רגיל? עם ספק כוח וכדומה

פורסם
  • מחבר

up...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים