פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים שלוםיש לי בעיה Azureus כל פעם שאני מפעיל את התוכנה היא מקפיצה הודעה שיש שגיאה בפורט או משהו כזה ניסיתי להפעיל את האשף הגדרות עוד פעם וכל פעם כשבאשף יש את האפשרות לבדוק את הפורט זה כותב שיש שגיאה בחומת האשתודה
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים מחבר רק של הוינדוס וניסיתי לבטל את הFIREWALL וניסיתי למחוק את הAzureus מהרשימה של התוכנות עם הגישה לאנטרנט ואז להחזיר וניסיתי לפתוח את הפורטים ידנית ושום דבר לא עזר
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים רק של הוינדוס וניסיתי לבטל את הFIREWALL וניסיתי למחוק את הAzureus מהרשימה של התוכנות עם הגישה לאנטרנט ואז להחזיר וניסיתי לפתוח את הפורטים ידנית ושום דבר לא עזריש לך אולי תאנטי של נורטון ?
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים KASPERSKYבאנטי וירוס של נורטון יש הגנה שמונעת לפעמים התחברות מתוכנות שיתוף אולי גם לקספרסקי יש כזאת תבדוק בOPTIONS ..
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים מחבר עד כמה שידוע לי (וגם חיפשתי בהגדות אז אני בעצם בטוח) אין כזה דבר בקספרסקי
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים מחבר סליחה ל הדבל פוסט אבל הבעיה נפטרה הייתי צריך לעשות ניקוי לריג'יסטרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.