פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים אני ראיתי לוח אם עם 4 CHANNEL של SATA ואני רוצה לחבר 5 הארדיסקים SATAאז מה עושים במקרה כזהוגם בנוגע לבקר...אני רוצה שלעשות מערך הגנה RAID5 אז איזה בקר אני צריך...? SATA RAID?או רק בקר RAID 5אני לא מבין בזה כל כך..........תודה
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים לא תוכל לחבר 5 HD אם יש לך על הלוח רק4 חיבורי SATAאם אני לא טועה RAID 5 זה גם RAID 0+1 (תקנו אותי ...) כך שהלוח אמור לתמוך בזה.
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים ביבלבת פה כמה דבריםבשביל לחבר 5 הארדיסקים ומעלה לאותו בקר תצטרך בקר 8 ערוציםבשביל להשתמש ב RAID5 (שהוא בעל שרידות ומהירות) תצטרך לפחות 3 הארדיסקים ובקר שתומך בזה
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים כדי לעבוד עם RAID 5 צריכים בקר שתומך RAID 5.כדי לעבוד ב-RAID 5 צריכים 5 דיסקים זהים לחלוטין.אם אתה פשוט רוצה לעבוד עם 5 דיסקים כי יש לך - אתה צריך JBOD.JBOD - JUST A BUNCH OF DRIVES, זוהי דרך לעבוד עם 5 דיסקיםבאותו בקר גם אם הם לא זהים וליצור מחיצות וירטואליות ביניהם.לא הבנתי למה אתה צריך את ה-RAID. תפרט קצת יותר אם אתה רוצה עצה טובה.
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים .כדי לעבוד ב-RAID 5 צריכים 5 דיסקים זהים לחלוטין.מי אמר לך את השטות הזאת????בשביל לעבוד עם RAID 5 אתה צריך מינימום של 3 דיסקים.
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים כדי לעבוד ב-RAID 5 צריכים 5 דיסקים זהים לחלוטין.ובשביל לעבוד עם RAID 0 צריך 0 דיסקים זהים לחלוטיןכמו שאמרו לך למעלה בשביל כל חיבור דיסק SATA אתה צריך יציאת SATA ואם אתה מתכוון לחבר את כל החמישה במערך RAID5 אחד אז עדיף שיהיו על אותו בקר פשוט תקנה כרטיס עם 8 יציאותלאיזו מטרה אתה מיעד את המערך וכמה דיסקים אתה מתכוון לחבר בו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.