עבור לתוכן

עזרה בבחירת מסך 17 CRT

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני צריך המלצה למסך 17 CRT אין לי ממש מוסג במסכים אז כמה כסף כ אתם אומרים כדאי להשקיע במסך 17 ?? התקציב שלי הוא בערך 800 ש"ח אבל אם יש הבדל גדול בביצועים אז אני מוכן להשקיע עוד איזה 200 ש"ח חשבתי על המסך הזה samsung 793df שהוא זול יחסית עם גודל נקודה 0.20

ועוד פרט שנראה לי חשוב אני קונה כרטיס מסך 6600GT אז אני צריך מסך שינצל את הביצועים של הכרטיס

(ואני יודע שיש כבר דביק בנושא פשוט הכל שמה מבולגן מאוד ועם מלא עמודים)

תודה :xyxthumbs:

עריכה : אני בעיקר צריך מסך שאני אשב ואסתכל עליו הרבה זמן ושלא יכאבו לי העיניים ..

ומה אתם אומרים על המסך הזה LG F700B..??

פורסם

אם יש לך כסף תשקיע ב-F700P קצב הרענון שלו הרבה יותר טוב מאצל 793DF.

אבל אם אתה ממש רוצה בריאות לעיינים אז קח LCD :hi:

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת תמיד חשבתי שCRT יותר בריא לעיניים.. :nixweiss:

והמסך יהיה גם למשחקים אז שיהיה טוב ואיןלי כסף ל LCD טוב אני מעדיף CRT שנותן יותר בפחות כסף ואני מאמין שיש גם מסכי CRT שיהיו יותר "בריאים" לעיניים..

עריכה: יש בכלל הבדל בין המסכים F700P ל F700B חוץ מה USB כי אני לא מבין למה בכלל צריך את ה USB הזה אם אין אז גם ה F700B הוא אפשרות טובה..

פורסם

:lol:

לא יודע מאיפה שמעת על זה אבל LCD הרבה יותר בריא לעיינים!

וגם לא יהיה לך כאב ראש..

אבל עם ב CRT שלך אתה תוכל להגיע ל-75 זה יהיה בסדר ואם 85 אז בכלל..

פורסם
  • מחבר

טוב אז איזה מסך אתם ממליצים לי בתקציב של 800-1000 ש"ח כמובן CRT 17 ?? :s05:

עריכה :

:lol:

לא יודע מאיפה שמעת על זה אבל LCD הרבה יותר בריא לעיינים!

וגם לא יהיה לך כאב ראש..

אבל עם ב CRT שלך אתה תוכל להגיע ל-75 זה יהיה בסדר ואם 85 אז בכלל..

אז מדובר פה רק על קצב ריענון ?

ומה יספק לי תמונה יותר חדה כי ראיתי בחנויות שהתמונה בLCD קצת "נמרחת" ..

והמסך הוא גם למשחקים אז נגיד אם אני לוקח 8MS אז אני אראה מריחות על המסך או שאני לא אוכל להבחין בזה כל כך ??

אני כאדם שיושב לא מעט על המחשב אני מוכן אפילו להשקיע יותר כסף רק שהמסך עצמו לא יזיק לעיניים שלי ויהיה מיועד גם למשחקים ואיזה הצעות ל LCD איכותי במחיר סביר..??

עריכה 2: מה עם ה LCD הזה SyncMaster 730B Samsung ??

פורסם

אני לא יכול להגיד לך בקשר למסכי LCD אני לא ממש מתעסק איתם..

יש לי מסך SONY S73 LCD ולדעתי הוא יותר טוב מ 710T שכולם מתלהבים ממנו.

ב-8MS יכולים להיות גם מריחות אבל אתה צריך בשביל מעל 60 FPS ומשחק שזז כל הזמן מהר כמו-FIFA (שאתה בועט כדור עם השוער לחצי)

אבל אני לא חושב שזה ממש יציק לך קח 12 MS וזה מספיק.

ובקשר למסך שאתה רוצה לקנות תדאג שיהיה ברזולוציה שאתה רוצה מעל 75 HZ.

אם אתה לא עובר את ה-1024 קח את הסאמסונג 793MB.

ואם אתה מגיע מעל 1024 משהו כמו 1280 קח את ה-LG F700P :yelclap:

פורסם

למסכי LCD יש יותר חסרונות מיתרונות:

1. זווית המבט שלך חייבת להיות קבוע

2. עולה פול כסף

3. ולגבי הבריאות - תנחש למה לחיל האוויר אין עדין מסכי אל סי די (תאמין לי תקציב יש להם) -הם פחות בריאים ממסכי CRT - זה בדוק...

אני אישית הולך בימים הקרובים לקנות מסך - הולך לחנות לבחנות כמה מסכים

-מאוד התרשמתי מהתגובות על ה Samsung 793 ומגדולה הנקודה שלו (מאחר ואני לא עובר את הרזלוציה 1024X768 אני גם לא צריך מסך עם קצב רענון גבוהה ברזלוציות גבוההות)

ואפשר לקנות אותו בפחות מ800 שח:

http://zap.co.il/model.asp?model_id=34031

עריכה: שקלתי בהתחלה לקנות LCD MAG S776 ולפי דעתי כאמור - לא שווא את הכסף (במיוחר אם אתה צופה בסרטים במחשב והזווית של הצפיה מאוד חשובה לך)

פורסם

למסכי LCD יש יותר חסרונות מיתרונות:

1. זווית המבט שלך חייבת להיות קבוע

ממש לא נכון, זוית הצפיה במסכים טובים היא כ160 מעלות לכל צד

2. עולה פול כסף

על איכות צריך לשלם

3. ולגבי הבריאות - תנחש למה לחיל האוויר אין עדין מסכי אל סי די (תאמין לי תקציב יש להם) -הם פחות בריאים ממסכי CRT - זה בדוק...

שטויות, LCD עדיף לעיניים (מה קשור איזה מסכים יש בחיל האויר?)

עריכה: שקלתי בהתחלה לקנות LCD MAG S776 ולפי דעתי כאמור - לא שווא את הכסף (במיוחר אם אתה צופה בסרטים במחשב והזווית של הצפיה מאוד חשובה לך)

תסתכל על מסכים קצת יותר נורמלים מ MAG כמו סמסונג, VIEWSONIC או LG

פורסם

לך על SAMSUNG 793DF .מסך מצויין ובמחיר טוב מאוד.הכי זול שראיתי זה ב KSP ב 710 שקל.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה הכי חשוב לי זה בריאות לעיניים נראה לי שאני דיי רגיש לדבברים האלה :silly:

אז נראהה לי שאני אקח את הLCD של סמסונג 710N כולם אומרים שהוא טוב הנתונים שלו טובים וגם ראיתי את הדגם שמקביל לו באופיס דיפו 730B אומרים שהם אותו דבר חוץ מהמהירות תגובה ומה PIVOT האמת הוא נראה קצת מטושטש כזה פשוט נראה לי שלא כיוונו אותו טוב כי לא יכול להיות שבמסך שלי מלפני איזה 5 שנים רואים יותר טוב חחח אבל מה שעיצבן אותי זה האחריות על הפיסקלים המתים עד 20

אז אם יש לכם המלצה למסך לא של חברת סמסונג 8-12MS עם נתונים כמו של 710T או לפחות בערך .......

ניסיתי לעשות חיפוש אבל התבלבלתי עוד יותר גם ראיתי משהו שסמסונג הורידו את האחריות לפיסקלים ל 4 פיסקלים מתים האם זה נכון?

ודבר אחרון אני יודע שרובכם יגיד לי תלך לראות את המסך ואז תחליט השאלה היא איפה יש תצוגה גדולה של מסכי LCD באיזור המרכז עדיף פ"ת אם מישהו מכיר משהו זה יהיה מצוין

תודה :xyxthumbs:

פורסם

התצוגה באופיס דיפו לפעמים זוועתית, אני ראיתי בסניף בב"ש כמה LCD, בניהם 710N, כולם רצדו, אפילו שזה לא קיים בLCD.

סמסונג שינו את האחריות ל6 פיקסלים ומעלה (מעל 5 פיקסלים).

לגבי מסכים אחרים, אולי הViewsonic VG712.

פורסם

יש לי sansung syncmaster 793DF

אני אומר לך אייכות תמונה מדהימה לרוב החברים שלי יש מאג ושהם יושבים אצלי קצת על המחשב וחוזרים הבית למסך שלהם

שולחים לי פרצוף עצוב באיסיקיו

:(

הקצב ריענון שלו נמוך 1280 1024 \60

הצבעים חיים לאללה

הLG לא מומלץ היבנתי שיש להם פגם ביצור האחרון לא שווה לקחת סיכון

מומלץ בחום...

(אפילו תעשה חיפוש בפורום תראה לכמה אנשים שגעתי אותם לגבי מסך ובסוף קניתי תסמסונג ואני מפסוטטטטטטטט)

פורסם
  • מחבר

התצוגה באופיס דיפו לפעמים זוועתית, אני ראיתי בסניף בב"ש כמה LCD, בניהם 710N, כולם רצדו, אפילו שזה לא קיים בLCD.

סמסונג שינו את האחריות ל6 פיקסלים ומעלה (מעל 5 פיקסלים).

לגבי מסכים אחרים, אולי הViewsonic VG712.

וואלה הם שינו את האחריות :yelclap: :yelclap: :yelclap:

לא יודע מה יש לאופיס דיפו אבל אני לא אקנה מהם בסוף כי אין להם את ה 710N מה שמצחיק שהמוכר אפילו לא ידע מה זה PIVOT אחרי שהסברתי לו הוא התחיל לבדוק מסך מסך :lol:

נראה לי אני אקנה מ KSP הם גם הכי זולים לישהו יש עוד המלצה לחנות ל710N ??

פורסם

למה 710N?

קנה 710T עם DVI.בKSP הכי זול 1620{קניתי לפני שבועיים מכרו לי ב1680}.

פורסם
  • מחבר

למה 710N?

קנה 710T עם DVI.בKSP הכי זול 1620{קניתי לפני שבועיים מכרו לי ב1680}.

אופס חחח התכוונתי ל 710T אני תמיד מתבלבל וכן באמת חשבתי לקנות מהם ..

מה התנאים שהם הציעו לך כאילו אחריות ..פיסקלים מתים וכל זה???

איך המסך עצמו מה החוות דעת שלך עליו??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים